Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6615490 www.bgdnes.bg

Фанатизирани фенове блокират Луна у дома

 Джино да ми предаде наградата от „Биг брадър“, аз я заслужавах, смята певицата


Стотина фанатизирани фенове блокираха Луна у дома след излизането й от къщата на „Биг брадър“. Това разкри самата тя пред „България Днес“. „Скандират името ми, крещят, ако изляза при тях, хвърлят се в краката ми“, казва певицата. Освен около входа на апартамента, който обитава в столичния квартал „Лозенец“, певицата не можела да иде на най-обикновен пазар, защото по петите я следвали десетки почитатели и скандирали „Луна – президент!“. Дори я питали кога са изборите, за да гласуват за нея. За изход от ситуацията тя дори мисли да наеме бодигард, който да я варди от народната любов. „Чувствам се ужасно, арестувана съм у нас, напълно изолирана. И на кафе с приятели не мога да ида. Дори в „Биг брадър“ се чувствах значително по-свободна“, призна тя и заяви: „Цяла България е Луна!“.
По думите й голямата награда от „Биг брадър“ заслужава именно тя, а Джино трябва да й я предаде. „Предложих му го, ако го беше направил, щяхме заедно да я дарим на публиката“, каза блондинката. И отбеляза, че и двата пъти, когато е участвала в риалитито, наградата е отивала при Бианкалана, въпреки че е вдигнала рейтинга на предаването до небесата със скандалните роли, в които се е вживяла.
„Заслужавам изцяло тази награда, защото аз изнесох цялото шоу на плещите си. Влязох със скандал, излязох със скандал, а вътре изнесох грандиозно шоу, определено по-голямо от предишното ми участие в риалитито, макар че и тогава изиграх ролята си перфектно“, категорична е изпълнителката на мегахита „Бягайте, крачета“.

Ани Романова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама