Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6615498 www.bgdnes.bg

Балерина жестоко скара Слави и Любен Дилов

Бившата на Годжи забременяла от сина на писателя

Дългия уволнил снаха му от шоуто

Любен Дилов-син се скара жестоко с дългогодишния си приятел Слави Трифонов, научи "България Днес".
Причината е бъдещата му снаха Станислава Лефтерова, която от години е в балета на Дългия. Красивата девойка забременяла от сина на Дилов - Иван. Дълго време пазила в тайна новината заради бившето си гадже в шоуто - Георги Милчев-Годжи. Когато съобщила на шефа си, че чака дете, и той разбрал, че таткото не е колегата му, моменталически уволнил Лефтерова. Последвал шумен телефонен скандал с Любен Дилов-син, който не могъл да повярва, че Слави е уволнил снаха му. Двамата бясно се прекъсвали по телефона, като накрая с трясък затворили.

Писателят бе един от най-близките хора на водещия, дори бе автор на книгата за Слави - "За стърчането". Дългогодишното им приятелство обаче се срути за минути след уволнението на Стаси.
"Всички балерини бяха в потрес. Неприятно е да се страхуваш да не забременееш, защото ще бъдеш уволнена", сподели девойка от балета.

Реклама


Станислава е от най-известните балерини в "Шоуто на Слави". Блондинката е в предаването от 2003 г. Залюби се с Иван Дилов преди две години и успя да запази връзката си в тайна. "Заради Годжи Стаси не искаше да казва, че има нова любов, да не го наранява. Разликата във възрастта им - близо 20 години, обаче като че ли ги скара. Тя беше по-близка по възраст до големия син на музиканта - Цветомил, отколкото до самия него. Иначе живяха дълго време заедно, но Годжи не желаеше повече да се жени, а тя искаше да има дете и мъж. И се разделиха", разказва за живота на балерината и Милчев тяхна колежка.


След раздялата с музиканта Лефтерова тръгва с футболиста Ивайло Стойков. С него тя обикаля екзотични дестинации и шумни купони, но пак не изпълнява мечтата си - да се сдобие с бебе. В същото време Георги обяви на всеослушание, че има проблем с алкохола, защото в момента изживява раздяла с жена. Случайно или не, музикантът преди седмица претърпя злополука - счупи крака си, именно в деня, в който любимата му роди дете.
"В момента Стаси е щастлива с Иван, а двамата направили бебето в чужбина", похвали се приятелка на Лефтерова. Бебето Адриана било планирано и влюбените много го искали.
32-годишният Иван е консултант по европейски проекти и работи с чужденци. Той има брат и сестра близнаци - Милкана и Павлин, с три години по-малки. Тримата са плод на любовта на Любен Дилов-син с Елина, с която той се раздели преди години. След раздялата с майката на децата си Любо Дилов въртеше дългогодишна любов с водещата в БНТ Искра Ангелова. След нея писателят бе с Мария Маркова, 20 години по-млада от него жена, с която се запозна в интернет. Връзката им бе краткотрайна, като пак писателят първи се дърпа от отношения с красавицата. С днешна дата Любо Дилов-син живее с пианистката Мария Каракушева, с която до този момент намира най-истинска хармония.

Мартина напусна Трифонов заради бебе

Една от големите любови на Слави Трифонов - балерината в шоуто му Мартина Огнянова, след като скъса с шефа си, скоропостижно напусна именно защото искаше да има дете, научи "България Днес".

Красавицата от Варна се влюби в боксьора Коко Колев. Той бе инструктор по тай бо на Мартина и от дума на дума станали гаджета. Когато работата стана сериозна, танцьорката напусна шоуто и месец след това забременя с първото си дете от спортиста. С днешна дата двамата вече има две момчета.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама