Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6616611 www.bgdnes.bg

Милиардер от Русия се гаври с хора за пари

Най-мразеният богаташ в Русия Григорий Мамурин е перверзник с извратено съзнание и мания за унижаване на хората.

Несметно богатият Гриша се гаври по най-безпардонен начин с обикновените хора по улиците на Москва, като им предлага куп пари да лазят като кучета, да се събличат голи, да пият телесните му течности, да ги целува и опипва, както и да мият колата му по бельо.

Реклама

Парите могат да купят всичко, е мотото на 18-годишния наследник на олигарха от Хабаровск Игор Неклюдов. 69-годишният му дядо е строителен магнат в Далечния изток с десетки фирми в бранша, докато дъщеря му Лариса и майка на Гриша е собственик на стотици фитнес салони и спа-центрове в града на десния бряг на река Амур.

За да докаже тезата си, че всичко в модерния свят се върти около финикийските знаци, тийнейджърът Мамурин записва извратените сцени и ги качва на собствен видеоканал в Ютуб.

Успехът на клипчетата е огромен и се следи от повече от 2 млн. зрители. Гриша осъзнава, че трябва да приключи с аматьорските изпълнения. Наема екип с камери да документира гнусотиите му.

Първоначалните си хрумвания да иска от мацките голи да дефилират на площадите, да им зяпа циците и да ги целува пред гаджета им, заменя с далеч по-перверзни сцени. За сумата от 250 долара предлага на мераклии да изпият шише с урината му. След няколко отказа напълно нормален мъж на 25 г. приема изпитанието. Следващото измислено от Гришата предизвикателство е заливане на лицето с чили сос. И за тази гавра на малкия милиардер на липсват кандидати.

"Не върша нищо против волята на хората. Това е тяхно решение. Аз просто се забавлявам", обяснява Григорий, когото руснаците категорично определят като най-отвратителния и най-мразен наследник на олигарх. "Аз съм руският Спилбърг! Клиповете са начин да покажа слабостта на обществото", оправдава постъпките си Мамурин.

Най-оборотното видео на милиардерското отроче е гледано повече от 2 млн. пъти. В него той седи в паркирана тузарска кола и спира суперкрасива мацка с приятеля й. Без заобиколки предлага на момичето 2000 евро да правят секс на задната седалка на автомобила, докато гаджето й ги гледа отвън. Младежът побеснява и иска да бие Гришата. Но агресията е само за секунди. При вида на купчината пари се огъва и започва да преговаря за цената, на която е съгласен да пусне девойката в колата на богаташа.

"Не осъждам тези хора. Сигурно имат финансови проблеми, заради които са съгласни да направят тези неща. Не знам как бих постъпил в тази ситуация, ако имах същите проблеми като тях", казва Григорий в интервю за "Дейли мейл".

Реклама
Реклама
Реклама