Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6616619 www.bgdnes.bg

Бащата на Саманта Фокс искал да я убие

Счупени ребра, разбит череп и посинено око оставя за спомен бащата на секссимвола на 80-те години Саманта Фокс.

Световноизвестната певица с пищно деколте е смляна от бой на върха на славата си заради автокасетофон.

Реклама

В изблик на гняв бащата на Саманта - Джон Патрик Фокс, я рита с крака и я удря с юмруци, докато я поваля на пода. Продължава да я налага с груба сила, докато сестра й Ванеса не се хвърля на гърба му, за да го спре. 20-годишната тогава Саманта бяга през вратата, а на сантиметри от нея профучава бутилка с водка. Съкровената си изповед Фокс разказва в биографичната книга "Завинаги", която тази седмица излезе на пазара.

"Баща ми беше пияница и наркоман. Бяха разведени с майка ми. Той беше мой мениджър и се грижеше за бизнес интересите ми", обяснява най-сниманата жена от 80-те години на миналия век. Поп изпълнителката и глобална звезда става мултимилионерка още докато е тийнейджър.

"Няколко пъти го молих да ми инсталира радио в колата. Вечно бе пиян и надрусан и все отлагаше. Писна ми и тази малка услуга изпросих от бодигарда ми Дейв. Когато татко разбра, полудя и ме преби", твърди 51-годишната Саманта. "Мислех, че ще ме убие. Молих го да спре, но напразно. Когато избягах на улицата, припаднах от болка и загуба на кръв", допълва тя.

На другия ден Саманта се прибира вкъщи, за да си събере дрехите. Баща й Джон Патрик плаче и я моли да не го изоставя. Саманта го зарязва и се изнася. Сама поема контрол върху финансите си. Оказва се, че баща й не е плащал никакви данъци върху доходите, защото всичко е похарчил за наркотици и алкохол. Блондинката, която още на 16 г. позира топлес за таблоида "Сън", не му прощава до смъртта му през 2000 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама