Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6616660 www.bgdnes.bg

Бабе украсява елха с прашки

Коледни топки с блещукащи прашки окачи на новогодишната си елха 74-годишна баба от Ирландия.

Възрастната госпожа Бермингам сама купува украсата в супермаркет, но за украсяването кани внучката си Алекс да й помогне. Младата дама приема поканата с удоволствие, защото това е един от малкото дни в годината, когато е насаме с баба си.

"Учуди ме цветът на коледната топка. Не бях виждала подобен. Когато я погледнах отблизо, разбрах, че вътре има нещо. Въобще не съм предполагала какво ще открия", пише Алекс в туитър. Пластмасовата коледна украса е от две полукълба с изненада вътре.

Реклама

"Отваря се лесно. Не можах да повярвам на очите си, когато видях лилавите прашки. Загубих ума и дума, а баба изпадна в небивал смях", допълва младата ирландка.

Алекс не може да устои на изкушението и веднага се хвали в социалната мрежа за "находката".

Коментарът под поста е: „Баба украсява елхата с лилави прашки. Желаем ви да бъдете разкрепостени на светлия празник“.

За минути снимката става хит в нета, а коментарите под нея са стотици. Всички единодушно поздравяват старицата за добрия избор. Шегаджии подхвърлят на бабката, че е мръсница и добре е знаела какво купува. Налага се жената да се оправдава с пост на внучката си.

"Дълго време се чудих защо продавачът ме гледа странно, когато поставих шестте топки на касата. Явно той е знаел какво съдържат", коментира възрастната дама.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама