Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6616946 www.bgdnes.bg

Любовница на Гигс намали циците

Бившата любовница на футболиста Райън Гигс - Имоджен Томас, намали своята гръдна обиколка и се показа за пръв път в новия си вид. Изкусителката беше заснета от папараци в Маями, Флорида. Имоджен беше сложила зелен бански, през който видимо личеше промяната.

35-годишната бивша звезда от „Биг брадър“ е позагубила от своя блясък. В момента Имоджен е на почивка, а наблюдателните кибици забелязаха, че дупето също изглежда намаляло.
"Мразя моите бедра и бомби. Колкото повече остарявам, толкова е по-трудно да поддържам моята фигура", разкри пред "Дейли мейл" причината за редуциране на бюста.
Брюнетката се беше постарала със своя маникюр и очевидно беше отделила доста време на слънчеви бани. Имоджен Томас направи самостоятелна разходка по красивите улици на океанското градче.
Томас има две дъщери - Ариана и Сиера. Те са от нейния партньор Адам Хорсли, с когото са заедно от 2011 г.
Бившата Мис Уелс разкри за своя любовна афера с Райън Гигс. Това стана причина за последвалите разкрития около любовния живот на легендарното крило. Малко по-късно Гигс беше хванат да кръшка със съпругата на своя брат. През тази година звездата на "Манчестър Юнайтед" се разведе със своята жена Стейси Кук.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама