Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6618559 www.bgdnes.bg

Дара се бута за "Евровизия"

Младата певица вече започна кампания да бъде избрана за конкурса

Тийнидолката Дара се бута за участие в "Евровизия". Младата изпълнителка е уверена, че може да отиде, да види и да спечели конкурса.

Варненката вече започна кампания тя да бъде избрана и да отиде в Португалия през следващата година, където да представлява страната ни. Навсякъде из социалните мрежи ври и кипи от слогани и постове за това как младата певица трябва да се яви на конкурса. "Ние искаме Дара на "Евровизия" - гласи слоганът, който е разпространен из интернет.

Реклама

Изпълнителката вече е подготвила песен за участието си и само чака да бъде избрана за "Евровизия". Дара е напълно готова да представя страната ни и трепне в очакване да бъде избрана.

Звездата смята, че с едно участие на престижния конкурс може да добие още повече популярност у нас, а и по света. Именно това е мечтата на Дара - да се реализира и зад граница. Младата изпълнителка е пределно амбицирана да успее във всяко едно начинание, с което се захване. Дара видя как Кристиан Костов, който представяше страната ни през миналата година, успя да се реализира успешно след конкурса. Точно това цели и варненката.

Идеята да участва на "Евровизия" Дара получава от своето гадже - Константин Трендафилов. Младият поет, който направи и дебют на музикалната сцена с парчето "Кекс", убеждава приятелката си, че конкурсът е идеалното място певицата да покаже на какво е способна. Той и помага всячески с писането на текста по песента, с която Дара да се яви.

През миналата година основната конкурентка на Дара – Гери-Никол, също се гласеше да участва на "Евровизия". Мераците на яката дупара обаче бяха бързо секнати и тя се отказа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама