Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6626372 www.bgdnes.bg

Дърт учител обвинен за блудство с ученичка

66-годишният Стоян Ганчев подмамил тийнейджърката да остане с него след часовете

Дърт даскал по математика попадна зад решетките по обвинение, че е блудствал с 13-годишна ученичка, съобщиха от полицията в Казанлък.

Реклама

Шокиращият случай се разиграва на 20 декември в една от най-елитните гимназии в града на розите "Георги Кирков", разказват запознати.

"Ученичката изпитвала затруднения с материала по математика, затова преподавателят й предложил да остане за консултация след часовете. Именно тогава той се възползвал и блудствал с нея по думите на тийнейджърката", разказаха пред "България Днес" от пресцентъра на Районната прокуратура - Казанлък.

Стоян Ганчев е бивш директор на ромското училище в града на розите, твърдят запознати. След пенсионирането си той е назначен като преподавател в елитната гимназия. Именно там според обвинението той извършва престъплението.

"Не е имало преки свидетели на случката. Учителят и момичето са били сами в кабинета по математика. Разпитват се още ученици от гимназията, тепърва ще разберем дали преподавателят е блудствал и с други деца", категорични са от държавното обвинение.

"На Стоян Ганчев е взета най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" поради сериозността на извършеното деяние", съобщават още от държавното обвинение.

Самият преподавател е разпитан по случая и категорично отрича обвиненията срещу него, обясняват от Районната прокуратура в Казанлък.

Реклама
Реклама
Реклама