Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6641201 www.bgdnes.bg

Лечителката Соня Заварчик: Никол ще съсипе Гришо

Соня Заварчик е една от най-популярните лечителки, която от години не спира да помага на хората. Традиционно тя сподели за читателите на "България Днес" как вижда България през 2018 г.

- Г-жо Заварчик, какво ни очаква догодина?

- За някои хора ще бъде добре, но два милиона българи, които непрекъснато са манипулирани за подобряване на живота, отново ще бъдат излъгани. Хората не са насърчавани да си търсят правата. Напротив, въздейства им се с потискане и психически страхове. Народът е объркан, защото парите се влагат в някакви джобове, а не за заплати. Не може пенсията да е 300 лв., токът също да е 300 лв. Крайно време е управляващите да се замислят, а не да прибират парите от санирането. Двата милиарда можеха да отидат в пенсионните фондове. 2018-а ще бъде трудна и за народа, и за промените. Дано тези отгоре да се озаптят и да намерят решение с тия партии, които са на принципа разделяй и владей. Те са създадени да объркват обстановката и да ограбват измъчения народ. Не може в България таванът на пенсиите да е 800 лв., и то все за такива лентяи. Има хора заварчици, които остават без очи и едвам оцеляват. Не виждам смърт на лидери.

Реклама

- Ще има ли промяна на политическия небосклон?

- Държавата ще завие наляво, но няма да е БСП. Идва нов политически строител. Всички го знаят. Това е Доган. Той ще се опита да промени нещата в България. В това число и правителството. Ако съумеят всички да се обединят за доброто на народа, ще се променят нещата. В противен случай ще стане много по-сложно в икономически и политически план. Ще има избори през септември или октомври. Много министри ще си отидат. Доста от тях ще бъдат призовани да дават обяснения. Големите виновници ще бъдат защитени, както винаги е било. Ще продължат да се наливат пари, но не там, където трябва. За да вървят нещата на един управник, той трябва да държи на народа. Хората се мачкат. Статистиката е подменена. Социолозите са подкупени и затова съжалявам, че и аз по професия съм социолог.

- Кога младите ще станат по-активни и ще се опитат да направят промяна?

- Ще дойде време, когато крайно националистическите партии ще се въздигнат на власт. Ние сме благословена земя. Водим началото на всичко. Много наши мозъци бяха изтеглени извън родината. Дадоха им удобства да завършат в чужбина. Нашето образование е най-точно. Няма "Харвард", няма това, няма онова. Искат да включат българите в новите технологии, в квантовите физики. Хората трябва да свикнат, че със старото не може да се живее. Новото подобрява живота. Тук останаха необразованите, които ни управляват с калинки и малинки, притежаващи фалшиви дипломи. Положителен пример е кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя показа как един учител може успешно да управлява цяла община.

- Каква зима ни очаква и ще има ли природни бедствия?

- Зимата ще е мека, много хубава. Промяната на климата започна от Игнажден. Ще се увеличат честотите. Ще се махнат специалните климатични оръжия, създадени от великите сили. Петролът е главният виновник за вдигане на цените. Всичко се увеличава. За сметка на това заплатите и пенсиите стоят от Живково време.

- Защо нарастват зверските престъпления? Майки душат и изоставят дечица?

- Това се прави, за да се създават страхове и стресове. Хората започват да боледуват. Отклонява се внимание. Едно престъпление много бързо може да се разкрие, но виновните не се осъждат. Чака се с времето да затихне бурята и ги пускат на свобода. Нямаме законите на другите страни. Смъртната присъда не е решение, защото никой няма право да отнема живот. Хората в затвора не се променят. Излизат озлобени и пак вършат същите неща. Не им предлагат работа и условия за живот. Няма друг изход и започват да крадат и убиват.

- Ще предизвика ли Северна Корея трета световна война?

- Русия и Китай ще ги озаптят. Те са в основата на всичко. Китайците са поели добър курс. Америка ще затъва все повече. Там ще има природни бедствия, но за всяко нещо има възмездие. Те сами са го направили. Когато трябва да се извършват големи промени, през 30-40 години слагат човек като Доналд Тръмп. Той е луд, както и севернокореецът. Изсмукват ресурсите на хората. Прибират им парите и така.

Реклама

- Спортът е разтуха на българина. Какво да очакваме от Григор Димитров?

- Покрай него злобата и завистта са много големи. Трябва да отдава повече на спорта, а не да се занимава с еднодневки. Никол Шерцингер не е за него. Ще го съсипе докрай. Те се виждат по хотели. Гришо го раздава бохемската, но трябва да е по-скромен. Ще има малко спад до август месец, но след това пак ще тръгне напред. Даде му се шанс да излезе от ситуацията. Смени треньорите и постигна изключителен успех, което е отличен принос за България, а не да ни мислят само за гето. С най-силната енергия сме. Имаме три смесени триъгълника. Първият е Михайловград, Белоградчик и Враца. Тепърва там ще има открития. Другият е Рилският манастир, София и Габрово. Третият е Родопите. Царичината дупка, за която много лаеха и пееха, има много уран. Военните взеха 20 милиона лева, но не откриха нищо. Нарочно я запечатаха отгоре, за да не влиза никой. Намериха уран, който го пазят в тайна. Ще се опитат да го продадат.

- Предстои зимна олимпиада след два месеца. Ще успеят ли Радо Янков, Сани Жекова и останалите ни спортисти да направят нещо?

- Радо е силен. Гледала съм го как се върти. Виждам бронз, но може да стигне и до сребърен медал. Трябва да прави яки тренировки. Имал е две контузии. Ще успее. Упорит е. Сани Жекова е много борбена. В ските има някакво момче, което е на 24 години. Той ще се опита да покаже смелост. Ще имаме големи успехи на следващите игри през 2020 година. Сега на тази зимна олимпиада виждам сребърен и бронзов медал.

- Предстоят избори в Българския футболен съюз. Кой ще спечели?

- Любо Пенев не ми харесва. Много е нервен и с негативна енергия. Михайлов има положителна и ще дръпне. Боби се беше разхайтил и самозабравил. Също като Бойко хвърчеше, но сега са стъпили на земята.

- Ще бъде ли призната леля Ванга за светица?

- Никога няма да стане това. Тя е призната горе на небето, но не на земята. Аз съм свидетел на делата на леля Ванга. Тя работеше, помагала е на хиляди хора. Единствена, която искаше най-доброто за България. Даде най-хубавите прогнози, че трябва да си подадем ръка.

- Ще има ли наследник на леля Ванга?

- Виждам много деца с отворено съзнание. Те са феномени, защото 100% от паметта на техните предишни животи, са запазени. Всеки има зададена програма в какво да се реализира. До 5 години ще има много нови открития.

- Кога ще бъде осъществен публичен контакт с извънземните?

- Астероидът, който мина покрай земята, беше предупреждение: "Ние сме тук". Това е на добро. Извънземните цивилизации правят тези неща. НАСА се опитва да унищожава и горе. Затова получиха сигнал. Ако не се вразумим, ще ударят земята.

Какво позна за 2017

За Гришо: "Виждам победи през 2017-а"

За Кубрат Пулев: "Ще направи един мач в началото на годината"

За Бербатов: "Виждам го да стане треньор"

За "Лудогорец": "Ще направят още хубави мачове"

За политиката: "Бойко отново ще поеме курса"

Реклама
Реклама
Реклама