Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6643111 www.bgdnes.bg

Трупът на Кети намерен в двуметров кладенец в близост до джипа (Видео)

44-годишната Кети Кюхова е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра, предава Нова телевизия. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството. Не се знае дали Кюхова е простреляна.

 Кладенецът, в който е открит трупът на Кети, се намирал до необитаема вила, информира Би Ти Ви

Реклама

С това жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване.

Тази сутрин стана ясно, че е намерен джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо.

     

Реклама
Реклама
Реклама