Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6644852 www.bgdnes.bg

Лилия и германецът се колят заради Луцифер

Гаджета се самоубиват с жесток сатанистки ритуал

Сектантите дали душите си на дявола при изгряването на Супер Луната в Гърция

 

Нечовешки жесток сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на 23-годишната Лилия Ботушева и 30-годишния й приятел германец. Двамата бяха открити мъртви във вила на гръцкия остров Кефалония в последния ден от 2017 г.

Реклама

Десетки свещи, медальон със символа на пентаграма, както и различни други предмети и изображения от езически ритуали са били открити в къщата, която е станала сцена на ужаса. Пълнолунието на Супер Луната на новата година е момент, използван от сатанистите, които са последователи на черната магия и жертвените ритуали, твърдят запознати с практиките им експерти. Силата на Луната и Луцифер накарали двамата да се самоубият с нож, предлагащи душите си на Сатаната. Цялата тази картина, мъртвите тела и локвите кръв са били смразяващата гледка, на която е станала свидетел и бременната собственичка на къщата, която открила двамата самоубийци, съобщава вестник "Български новини".

Двойката сатанисти е наела къщата за празниците чрез електронната платформа Airbnb. В момента на откриването на мъртвите им тела момичето било полуголо на дивана на дома. Приятелят й също е намерен полугол, свит в ембрионална поза във ваната, със забит в сърцето нож. Гледката е била шокираща и ужасяваща.

Дори самите полицаи са били потресени при огледа на апартамента. Според съдебната лекарка Ангелики Цола, която е разгледала двата трупа, смъртта на момичето е настъпила преди тази на мъжа. Той е умрял от раната в сърцето от забития нож. Преди това е прерязал вените си.

"Смъртта на момичето е в резултат от кръвозагуба. Тя е била с прерязани вени. Мъжът също е прерязал вените си, но след като смъртта се забавила, взел нож и го забил в сърцето си. Разбира се, ние очакваме и токсикологични резултати", заяви съдебният лекар пред гръцките медии.

"Живеем трилър с всичкото това зло, което ни се случи" се оплакват местните. Те недоумяват как е възможно някой да измине толкова километри, за да се самоубие на такова далечно място.

Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата, описа ужасяващи образи при влизането си в къщата.

Реклама

"Тя беше полугола на дивана, плувнала в кръв, а той във ваната, пълна с кръв. Това, което видях, беше кошмарно", казва траурният агент.

Двамата сатанисти са пристигнали на остров Кефалония с автомобил под наем, който трябвало да върнат отдавна, но не го направили. За да не бъдат засечени и задържани заради неплатените сметки, те сменили номерата с фалшиви.

Според селяни, след като пристигнала на острова, двойката почти не излизала от къщата, за разлика от други туристи. Тези, които са виждали българката приживе, я описват с черна коса и черни дрехи.

Сливенката къса с мама и тате

Преди да пристигне на остров Кефалония с приятеля си, българката е била обявена за издирване. Родом Лилия е от Сливен, но преди време заминава да учи в Германия. Според информацията във фейсбук профила й тя се е намирала в Ерфурт. През юни студентката изненадващо прекъсва контакт с близките си. Семейството й влага неимоверни усилия, за да я върне в България. Има сайт и фейсбук група, които са посветени именно на нейното търсене.

Издирването й е прекратено през август, когато тя се обажда в германската полиция. Съобщава на ченгетата, че се намира в град Ерфурт. Заявява пред властите, че е прекъснала контакт с близките си, защото искала да скъса с досегашния си начин на живот и да започне наново друг. С това обаждане случаят "Лилия" е затворен за германската полиция.

Ваня ТОДОРОВА

Реклама
Реклама
Реклама