Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6646712 www.bgdnes.bg

Полицията изпуснала заподозрения за Нови Искър заради медиите

Кметът на с. Луково, където вчера беше проведена мащабна спецакция, Румен Колев съобщи пред камерата на NOVA, че в къщата на издирвания Росен Ангелов, претърсвана от полицаите е живял човек до около 9.30 – 10 ч. вчера.

„В тази къща полицията прави оглед и иззе доказателства.

В къщата видимо беше живял човек до около 9.30 – 10 ч. сутринта вчера,

тогава е напуснал самата вила. Имаше включени уреди, компютърът беше включен.

Явно човекът, който е бил вътре се е уплашил от медиите, които рано оповестиха тази полицейска операция. В къщата имаше приготвена храна, беше затоплено вътре. Предполага се, че човекът обитавал къщата е Росен Ангелов, защото открихме и негови снимки вътре“, разказа кметът.

Реклама

„Предполагам, че медиите се намесиха много рано и той е чул за акцията от новините. Затова и операцията не беше успешна“, смята Румен Колев.

Той споделя, че и преди е виждал издирвания Ангелов: „От доста години съм кмет тук, този човек съм го виждал и преди 10-12 години. И тогава го издирваха, както сега съобщават е било за блудство. Говореше се, че е водил някакви малки момичета там, в същата къща.

Той никога не е живял тук, просто пребивава – идва, преспива. Тази къща не е негова собственост. Доколкото разбирам се е самонастанил в тази къща. Няма съседи, тази вила е отдалечена“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама