Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6665695 www.bgdnes.bg

Новата синоптичка е СЕКСБОМБА!

Нора Шопова възбужда милионери и милиардери

Сексбомб, сексбомб,

ю ар май сексбомб...

Така пееше Том Джоунс преди 15 години в мегахита "Сексбомба". Сега става ясно за кого точно той се е драл - за новата синоптичка Нора Шопова.

Именно тя кацна в Нова телевизия, след като Деси Банова излетя. Както цяла България разбра, Банова намери най-голямата си любов внезапно в лицето на експрезидента Росен Плевнелиев. Едва обявили връзката си при Гала, Деси реши, че повече няма да чете прогнозата за времето, и поиска нещо по-голямо. В „Нова“ се говори, че синоптичката, пардон, бившата вече синоптичка, иска да прави свое предаване. Сигурно политическо.

Реклама

На нейно място за радост на мъжкото око ще се дивим на Нора Шопова - изключително популярна моделка, повече известна в хайлайф средите в чужбина, отколкото в провинциалната ни родина.

Нора притежава типичната манекенска хубост - тоест не всеки ще я хареса, но всеки ще признае, че "има нещо" в нея. Мацката ще омайва пред картата на България с големи, замислени очи, светла кожа, дълги и стройни крака, нежна снага и поведение на газела.

Злите езици коментират, че до седмица-две красавицата ще завърти главите на малки и големи богаташи и може да се превърне в поредната синоптичка, която е попаднала на златна мина (другите имена няма да ги споменаваме, и сами знаете кои са късметлийките).

Още когато е била на 20 г., Нора вече се е снимала за световноизвестни марки и списания, била е корица на безчет модни издания. 25-годишната красавица отдавна е обиколила модните столици на света - Ню Йорк, Лондон, Париж, а ако си мислите, че е куха или тъпа... сте се объркали. Тя е учила право!

Но стига вече слова - една картинка струва колкото хиляда думи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама