Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6665881 www.bgdnes.bg

И "Челси" надцаква за Алексис

Шампионът на Англия "Челси" е поредният отбор, който се включва в надцакването за Алексис Санчес. Почти сигурно "Арсенал" ще продаде своята чилийската звезда до края на януарския трансферен прозорец, твърди Sky Sports. "Артилеристите" ще изчакат да видят коя ще бъде най-изгодната оферта за офанзивния футболист, чийто договор така или иначе изтича през лятото. Желанието на Алексис е да напусне клуба.

Италианският мениджър на "сините" от Лондон Антонио Конте лично настоява да привлече Санчес. Наскоро той разкри, че се е опитал да го вземе в "Ювентус" по времето, когато бе наставник на "старата госпожа". Очаква се до дни от "Челси" да отправят официална оферта на "Арсенал" за футболиста.

Реклама

Сериозен интерес към 29-годишния нападател има и от страна на "Манчестър Юнайтед". "Червените дяволи" планират да купят играча още сега, а не да изчакат изтичането на договора му с "топчиите". От "Юнайтед" са готови да предложат седмична заплата в размер на 350 хиляди паунда на Алексис.

Един от основните кандидати за подписа на Санчес - "Манчестър Сити", е решил да се оттегли от битката за подписа на нападателя. Според Sky Sports "гражданите" в крайна сметка са стигнали до заключението, че цената на чилиеца е твърда висока за футболист, който може да бъде привлечен със свободен трансфер през лятото. "Арсенал" иска 35 милиона паунда" за правата на играча.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама