Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6666851 www.bgdnes.bg

Динко нарече Луна "умряло куче"

1665 лв. платил Ловеца на бежанци за счупените очила на певицата

Луна постигна своето! Скандалната певица успя да осъди Динко, задето Ловеца на бежанци демонстративно й счупи очилата в "Биг брадър".

След тази случка Луна подивя и налетя на бой на съквартирантите, а впоследствие бе изгонена от къщата.

Реклама

Ямболията преди дни преведе сума в размер на 1665 лева ($1000) на певицата, която е в десеторен размер от потрошения от него аксесоар. Динко дори публикува в социалната мрежа съдебното уведомление, че се е разплатил с Луна.

"Ще й дам още, ако иска - избухна пред "България Днес" Вълев. - Не ми е проблем да извадя тази сума. Бълха ме ухапала. Тези пари ги харча за една вечер - вечеря и дискотека, и са свършили", каза още ямболията.

Той не иска и да чуе за Луна. Динко яростно ненавижда ексцентричната изпълнителка още от първия им ден под един покрив.

"Не ми се занимава с това умряло куче (б.а. - визира Луна). Преведох й парите и това е", призна Ловеца на бежанци.

По информация на "България Днес" хонорарът на Динко от "Биг брадър" е изплатен чак след като той е платил счупените очила на Луна. Една от клаузите в договорите на участниците гласи, че ако някой от съквартирантите тръгне да съди друг, докато делото не приключи и не се плати всичко по него, той няма да получи и стотинка за участието си в риалитото.

Луна бе потърсена за коментар какво ще прави с въпросната сума и дали очилата й са чак толкова скъпи, че да заведе дело срещу Динко, но цял ден не отговаряше на телефона си.

Симеон ДЕМИРЕВ

Реклама
Реклама
Реклама