Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6668608 www.bgdnes.bg

Публикуваха резюме на сюжета на "Соло: История от Междузвездни войни"

Компанията "Лукасфилм" най-накрая официално обяви какво да очакваме от сюжета на самостоятелния филм за Хан Соло "Соло: История от Междузвездни войни", пише в. "Индипендънт".

Феновете може все още да са развълнувани и да коментират "Междузвездни войни: Последните джедаи", но нека не забравяме, че продукцията за приключенията на Хан Соло ще се появи в кината само след четири месеца.

Реклама

Тя все още няма трейлър или публикувани официални фотографии. Освен това Рон Хауърд замени на режисьорския пост изненадващо оттеглилите се Фил Лорд и Кристофър Милър, предаде БТА.

Някои от почитателите са разтревожени за филма. С надеждата да намалят тези притеснения, "Лукасфилм" най-накрая разпространиха официално резюме на продукцията.

За съжаление, от студиото са решили да не издадат нищо допълнително.

"Качете се на "Хилядолетния сокол" и се отправете към една далечна галактика в "Соло: История от Междузвездни войни", изцяло ново приключение с най-обичаните разбойници в галактиката - гласи текстът. - По време на поредица смели приключения дълбоко в мрачния и опасен криминален подземен свят Хан Соло среща своя извънредно голям бъдещ втори пилот Чубака и се натъква на прочутия комарджия Ландо Калризиан в пътуване, което ще определи курса на един от най-необещаващите герои от сагата "Междузвездни войни".

Актьорът Доналд Глоувър, който ще влезе в ролята на Ландо, каза, че почти нищо не се е променило в продукцията, след смяната на режисьора.

Филмът "Соло: История от Междузвездни войни" ще излезе в кината на 25 май.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама