Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6670033 www.bgdnes.bg

Орхан Мурад отрече Сузанита да е катастрофирала

Тя не кара, закачили са друга кола на връщане от участие

Със смях посрещна "новината", че дъщеря му Сузанита е заловена да шофира кола във Велинград, големият певец Орхан Мурад. "Ако това беше вярно, и жена ми, и аз трябваше да сме в ареста заедно със Сузи, а в момента съм жури на националния конкурс "Букет" за таланти в София. Организира го ежегодно ДПС под мотото "Толерантност, разбирателство и добросъседство между всички етноси и религии". Това заяви легендарният певец ексклузивно пред "България Днес".

И вече по-сериозно се възмути: "Как така момиче на 15 години ще шофира? То каква отговорност носи? Отговорност носят родителите му, естествено!"

Реклама

Той разкри, че истината е съвсем различна. "Преди два дни на връщане от участие във Варна, някъде към Пловдив, колата, в която са пътували Сузи и жена ми Шани, леко е подпряла друг автомобил заради поледицата."

И категорично уточни: "Но не е имало катастрофа, нито смачкани ламарини, нито пък щерка ми е била шофьор! Вози я човек, който е и нейна охрана. Просто двете коли са допрели ламарини - едно опиране заради заледяването."

И допълни не без бащинска гордост: "Покрай Сузи винаги има сензация, каквото и да се случи, затова са тръгнали и такива слухове, а общественият интерес е бил възбуден", допусна Орхан.

Ани Романова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама