Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6671667 www.bgdnes.bg

Навръх 10-ия рожден ден на дискотеката си -Коцето купонясва със стриптийзьорки

Пие уиски от водна чаша, приседна на стол, докато пее 

Див купон със стриптийзьорки спретна фолкпевецът Константин, видя "България Днес".

Разкрачени девойки, огнено шоу и поредица от шеговити лафчета белязаха партито по случай 10-ия рожден ден на дискотеката на певеца в Студентски град в столицата. Коцето реши да поеме забавата в свои ръце и не покани гост-изпълнители, а сам веселеше гостите си.

Певецът отново заложи на запазената си марка - излезе на сцената с водна чаша, пълна с уиски, което пиеше чисто. Изпълнителят пускаше шега след шега, а изненадващо в един момент седна на стол на сцената. Дали от умора, дали краката не го държаха, но Коцето реши да изпълнява песните си седнал, вместо да обикаля сцената или сред масите на забавляващите се.

Реклама

Градусите в заведението рязко се покачиха, когато край Константин започнаха да се кършат на пилони сексапилни танцьорки. Момичетата демонстрираха впечатляваща гъвкавост, докато се увиваха около пилоните. Те показаха сериозни умения и накараха мъжката половина от гостите да затаи дъх, като дори забравяха на моменти да снимат с телефоните си.

Константин открай време е ценител на женската красота и не се притеснява да го показва публично, макар че е женен и има две деца. Съпругата му Надя отдавна е свикнала с поведението на мъжа си и не намира нищо смущаващо, че изпълнителят се целува, прегръща и задява със случайни момичета.

Силно впечатление от празничната програма направи и изпълненото от млади дами огнено шоу. Коцето и тях изгледа с интерес, като не пропусна да похвали момичетата, че се справят повече от отлично.

Направи впечатление, че нито един колега на Коцето не се появи на юбилея. Нямаше ги колежки, с които Константин винаги е демонстрирал близко приятелство, нито авери, с които си пие редовно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама