Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6671966 www.bgdnes.bg

Галена раздава шамари

Певицата на косъм от тежка контузия

Як, садистичен бой спретва Галена в новия си клип "Просто шоу". В него певицата гаси цигарата в окото на руса мацка, която по-рано й е показала среден пръст, а след това я размята като кукла из заведението, в което пее.

По време на снимките е използвана специална техника, както и каскадьори, които са замествали главните действащи лица по време на екшън сцените.

Реклама

Самата Галена е отказала да бъде дублирана и сама е изиграли всички бойни епизоди. По време на един от тях тя е била на косъм от тежка контузия, когато въжетата на една от каскадьорките са се заплели около краката на певицата и е можело да ги счупят. Бързата реакция на екипа е предотвратила сакатлъка. Въпреки инцидента Галена не се е уплашила от неприятната ситуация и веднага е заснела успешно същата сцена.

В клипа, който е с аренби елементи, певицата изключително прилича на Риана от периода, когато барбадоската беше с по-къса коса. Във видеото чалгарката се появява с уникални ботуши, които станаха причина за скандал между нея и колежката й Емануела. Двете се скараха коя първа е обула уникалните чизми, които струват 20 000 лева (без майтап) и са обсипани с кристали "Сваровски".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама