Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6672235 www.bgdnes.bg

Лора Караджова за раздялата с приятеля си: С Валентин не си пасвахме

Той е с много тежък характер, детето ни ще живее при мен

"С Валентин се разделихме цивилизовано, без караници. Осъзнахме, че не си пасваме. Не сме се изчерпали като двойка. Като всички и ние сме имали трудности. Просто той е много тежък характер."

Това заяви пред "България Днес" певицата Лора Караджова, която преди няколко месеца се раздели с бащата на детето си - Валентин. Двамата не живеят под един покрив, но все пак прекарват време заедно с дъщеря им Алиса.

Реклама

"Решихме да се разделим най-вече заради детето. Не искахме да го травмираме. Раздялата ни с Валентин беше най-правилното решение. Поддържам връзка с него. Виждаме се често, но не живеем вече заедно", призна щерката на Данчо Караджов.

Детето на Лора живее с майка си, а част от грижите за малката Алиса се поемат от бабата и дядото.

"Разбира се, че Алиса е при мен. Всяка майка си взима детето. Нашите ми помагат. Гледат Алиса, когато съм по участия или имам някакви задачи да свърша", сподели Караджова.

През тази седмица зрителите на "Черешката на тортата" ще имат възможността да видят какво умее Лора в кухнята. Изпълнителката е на мнение, че има заложби и потенция в готвенето.

"От малка съм в кухнята и приготвям всякакви неща. Майка ми е голяма кулинарка. От нея се научих. Една жена трябва да може да готви. Също така е редно, когато си гладен, да можеш да си направиш нещо за хапване. Готвя рядко, но че нещата ми се получават", разкри Лора.

Тя вече е открила ски сезона на Банско и е направила редица спускания с любимия си сноуборд. Лора добави, че съвсем скоро ще излезе новата й песен.

Симеон ДЕМИРЕВ

Реклама
Реклама
Реклама