Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6676694 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова се подложи на 13-а поред пластична операция

При това не става дума за интервенция по лекарска препоръка за заличаване на следите от жестокото падане от 6-ия етаж, а за чисто разкрасителна процедура – поставяне на силикон в гърдите. Психолози са убедени, че в случая става въпрос за форма на мания, граничеща с умствено разстройство, писа HotArena.

„Често пациентите развиват зависимост към пластичната хирургия и манипулациите. Това е най-новата мания, след пазаруването, фитнеса и тена и съвсем не е безопасна. Литературата вече цитира случаи, в които дами са изпадали в тежки депресивно състояние при отказ да бъдат оперирани за пореден път“, сподели пред изданието специалист по когнитивни разстройства от болница „Св. Анна“.

Реклама

Цвети Стоянова не просто ляга под ножа при всяка възможност, но се превърна и в рекламно лице на клиниката за разкрасяване „Ривърс“, където първите й интервенции бяха направени безплатно. Според запознати обаче момичето вече си плаща за операциите, при това доста солидни суми, които вади от сметката с дарения, които благородни българи й преведоха за рехабилитации след жестокия сакатлък от 16 юни 2016 г. Тогава красавицата пробва да се убие, като полетя от шестия етаж на блок в столичния кв. „Надежда”.

Момичето явно остава психически нестабилно след инцидента и новата мания е поредният признак за психологически проблеми.

Специалистите се опасяват, че когато средствата на Цвети за хирургични намеси привършат, тя може отново да потъне в тежка кататония. Последната операция беше под номер 13 за Цвети, която „поправя“ не само чертите на лицето си, но и запълни деколтето със силикон и вече се хвали с новите си и по-пищни форми. Секси визията си тя представи с кадър, на който позира с прилепнала бяла блуза без ръкави.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама