Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6678089 www.bgdnes.bg

Спас Русев се заема със селекцията

Собственикът на "Левски" Спас Русев лично се заема със зимната селекция на тима след серията откази, които получиха "сините" от различни играчи. Досега преговорите бяха водени от изпълнителния директор Красимир Иванов и главния мениджър Асен Букарев.

След посещението си при отбора в Малта Русев се върна заедно с Букарев в София. Бизнесменът ще поеме преговорите около по-сложните сделки. Целта е той лично да убеди набелязаните играчи да дойдат на "Герена". Така както направи с Габриел Обертан и Жорди Гомес през лятото. Тогава двамата преговаряха директно със собственика, преди да подпишат с "Левски".

Реклама

Русев е имал разговор с Букарев и треньора Делио Роси в Малта. Италианецът отново е настоял, че има нужда от нови играчи на няколко поста.

"Президентът знае, че са ни необходими футболисти на определени постове. Това не е отсега и той го знае", каза Роси.

"Сините" търсят ляв бек, халф и нападател, но до момента удрят на камък. Беше отхвърлена и първата им оферта за бранителя Жоао Талоча от "Боависта". От ръководството на деветия в португалското първенство били категорични, че предложението за техния състезател трябва да бъде завишено. От "Левски" все още не провеждали разговори с Талоча. Имали са само опознавателен с агента му. По-сериозни преговори ще има, ако двата клуба се разберат за трансферната сума. Защитникът е харесан лично от Делио Роси. Талоча има договор с "Боависта" до лятото.

Днес приключва почивката на левскарите след първия етап от лагера в Малта. До 23,00 ч. всички играчи, които избраха да пътуват, трябва да са в хотела на отбора. Тези, които останаха на острова, имаха организирана разходка вчера. Те обиколиха забележителностите на Малта.

Следващата контрола на "Левски" е в понеделник срещу малтийския "Флориана". Двубоят е от 17,30 ч. и ще бъде предаван по „Диема Спорт 2“.

Реклама
Реклама
Реклама