Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6678547 www.bgdnes.bg

„Волната пеперуда“ на попфолка Кати: Нямам кмет за любовник!

Нямам и магазини - нито в София, нито в Петрич

Волната пеперуда на попфолка Кати, която на върха на славата си слезе от сцената преди десетина години, за да се отдаде изцяло на майчинството, заяви лаконично пред „България Днес“: „Нямам връзка с никакъв кмет, а в Петрич кракът ми не е припарвал от над десет години. Никога не съм поддържала контакти с политици. Освен това родният ми град е Брезник, а не Петрич“.

Коментара си тя направи по повод появили се наскоро писания, свързващи я с 10-ина години по-млад от нея районен кмет на югозападния ни град и виден партиен активист, с когото уж се запознала и залюбила покрай вадене на разрешителни в местната община за откриване на магазинче за дрехи и обувки в градчето.

Реклама

„Нямам бутик, нямам никакъв магазин - нито в София, нито в Петрич! Никога не съм имала!“, смее се очарователната блондинка, която на 39 години изглежда като на 20, а на фигурата й може да завиди и жената тяло АннДжи.

И разказа как познати й звънели да я питат къде точно са магазините й, за да си пазаруват при нея, което тя приела с типичното си чувсто за хумор.

Изпълнителката на незабравимите чалга хитове като „Най ми е добре“ и „Омайна лунна нощ е“ е доволна, че все още е обект на медиен интерес, макар и витаещ в областта на незлобливите измишльотини. Може би любопитството към харизматичната героиня на доста мъжки фантазии се дължи на факта, че през последните години се появява много рядко в публичното пространство.

Сексапилната дама изцяло е отдадена на щерка си Джули, с която споделя всеки миг от живота си. „Тя е всичко за мен, навсякъде сме заедно", разкри още ретро героинята. Докато малкото й скровище е на училище, Кати може да бъде забелязана в кафенета по столичната „Витошка“ в компанията на приятелки.

Ани Романова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама