Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6679130 www.bgdnes.bg

Крадат колата на спяща плеймейтка

Колата на Мис Плеймейт 2011 Меги Колева е била открадната в нощта на неделя срещу понеделник. Това се оплака самата силиконова красавица.

Малкият й личен автомобил марка "Форд" е бил задигнат от столичния квартал "Люлин 7", докато девойката кротко е спяла вкъщи. На сутринта тя потърсила возилото си на паркинга, но с ужас установила, че липсва. В първите моменти Меги не знаела как да реагира и буквално изпаднала в ступор, защото подобно нещо й се случвало за пръв път в живота. Тя започнала да звъни телефони и да търси съдействие, като хората около нея я посъветвали веднага да подаде сигнали в полицията и оттам да започнат издирване на превозното средство.

Реклама

"Отличителни белези - железни джанти без тасове и одрана отдясно задна броня. Всякаква информация за местонахождението на колата ще бъде изключително полезна. Благодаря предварително!", написа Колева в личния си профил във фейсбук и призова всеки, който разполага с информация, да й я предостави, за да открие възможно най-скоро колата си.

Интересно е, че колата е от нисък клас и струва само няколко хилядарки, докато традиционно плеймейтките се свързват със скъпарски джипове. Меги дори и след победата си в престижния конкурс предпочете да живее скромно и да не галопира през леглата на по-възрастни от нея богаташи. През последните години тя предпочете да изчезне от публичното пространство и се отдаде на пътувания по целия свят.

Нейни снимки отпреди два месеца свидетелстват, че визията на плеймейтката тотално се е променила от времената, когато стана плеймейтка №1 на републиката. Силиконката сериозно е напълняла и гони 80-те килограма. Тя тотално се е запуснала - има голямо коремче, месата по едрите й ръце висят, а лицето й е станало кръгло и бузесто. Интернет потребители коментираха, че с подобен външен вид Меги няма никакъв шанс да стигне дори до предварителните кръгове на "Мис Плеймейт". Тя нямала никакво намерение да отслабва и сладко похапвала, като не се лишавала от храните, които й носят удоволствие. Това продължава да се отразява на фигурата й и нищо чудно някой ден да удари 100 килограма, прогнозираха нейни отколешни почитатели.

Диджей Дамян също обран

Скъпарската кола "Ауди А8" на популярния диджей Дамян също е била отмъкната от апаши. Возилото е било паркирано на бул. "Марица" в Пловдив, а музикантът живее наблизо. Според експерти става въпрос за професионалисти, тъй като алармата на колата не е била задействана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама