Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6714685 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова: Макароните са за бедните!

Зрелищен скандал си спретнаха Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин. В арена на сблъсъка им се превърна кулинарното телевизионно предаване "Черешката на тортата".

В понеделник вечерта двамата не спряха да се нападат и обиждат, а на моменти напрежението ескалираше и по чудо не се стигна до сблъсъци пред камерата.

Реклама

Нора, Кулагин заедно с режисьора Люси Иларионов и актрисата Борислава Стратиева бяха гости на латинотанцьора Алфредо Торес. При поднасянето на традиционна кубинска салата, съдържаща макарони, майонеза и краставици, плеймейтката отказа да яде, тъй като била на диета, а продуктите били за простолюдието. Недкова даваше вид, че си е подпийнала, и гостите единствено така си обясняваха странното й поведение.

"Ти си пияна на кирка, човек", изригна Кулагин, след като плеймейтката счупи чаша. "Мис СелоУ, "доячка", "маймунско лице", "пигмей" и "зле поддържан травестит" бяха само част от епитетите, с които Кулагин определял плеймейтката, разказват свидетели на зверската разправия.

Люси Иларионов дотолкова се притесни от ситуацията, че започна да се чуди какво прави на една маса с тези хора. Останалите участници в кулинарното предаване буквално не успяха да вземат думата от двете агресирали персони и на няколко пъти им идваше да станат от масата и повече никога да не се върнат.

След излъчването на предаването Недкова явно осъзна, че е направила колосални грешки, и побърза да се извини.

"Гледах "Черешката на тортата" с мое участие и искам да се извиня за своето държание. Не бях права и се отнесох с ненужното уважение към Алфредо, за което му се извиних още тогава. Под влиянието на емоции и напрежение се поддадох на манипулациите на неправилни хора и алкохол и сгреших. Преди да съдите цялостното ми поведение като човек, вижте и останалите епизоди на предаването. Благодаря ви за разбирането", написа блондинката в социалните мрежи.

Интернет потребителите не се трогнаха от емоционалната й реч и буквално я съсипаха от критики, като обидите към нея продължиха да се сипят и във виртуалното пространство. Тежки обиди имаше и към Кулагин, като беше основно обвиняван, че се държи просташки и с Недкова са на едно ниво на поведение.

Реклама
Реклама
Реклама