Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6716982 www.bgdnes.bg

Крум Крумов от Бродилово: Ще тричаме джендъри!

Като ни забраняват кучета, тогава ще въртим във въздуха третия пол

Иновативна идея в Бродилово!

Вместо кучета местните имат намерение да започнат да тричат джендъри и представители на т.нар. трети пол.

Шеговития замисъл сподели пред "България Днес" основният организатор на спрения заради протести на природозащитници ритуал по тричане на четириноги Крум Крумов. За втора поредна година обичаят няма да се осъществи в бургаското село.

Реклама

"Ликвидираха цяло село тези еколози! Хората всеки ден ме питат няма ли да организираме тричането въпреки всички забрани и целия натиск, но няма как да стане. Има нещо много сбъркано в нашата държава - ревнат ли тези природозащитници, всичко се прави каквото поискат. Скъсаха се да говорят за някакви джендъри, трети пол, неопределени. Да вземем тях да ги люшнем във въздуха", сподели с чувство за хумор пред вестника Крумов.

Човекът, който години наред организира в родното си село въртене на кучета с въже над вир в реката, е бесен заради "криворазбраното отношение към хора и псета".

"Нас ни гони жандармерия като най-големите престъпници, задето си спазваме обичая. Блокираха ни, респектираха ни, какво ли не ни правиха. Преди дни питбул уби 3-годишно дете. Сега го поели някакви природозащитници и чета, че го хранят като цар, грижат се за него като за бебе и дори го обявяват за жертва. Това нормално ли е? А останалите питбули, които ръфат деца и баби, а после ги осиновяват?", не крие възмущението си Крум.

Той е шокиран и от създаването на зоополиция.

"Повече от 430 полицаи ще разследват животински престъпления. Вместо да ги пратят по селата, където цигани ограбват, бият и изнасилват безпомощни старци. Това дали е нормално? И накрая мен ще ме гони полиция и жандармерия заради многогодишна традиция да си завъртим собствените кучета на въжета", слисан е Крум Крумов от Бродилово.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама