Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6726994 www.bgdnes.bg

Атлети теглят яко порно

 

Състезатели си търсят голи снимки в интернет

Тегленето на порноснимки и клипове в Пьонгчанг е скочило бомбастично от началото на зимната олимпиада, а в селото на спортистите трафикът на нецензурно съдържание направо чупи рекорди. Данните са събрани от местните доставчици на интернет.

Любопитно е, че спортистите търсят снимки и клипове на свои колеги, които също участват на игрите в Южна Корея. Не малко от световните спортни звезди позират по еротично бельо или въобще без за различни реклами и дори благотворителни каузи, така че не е трудно да се намерят търсените фотоси.

Реклама

А и като се знае, че на всеки участник в олимпиадата се падат по над 30 презерватива, не е чудна тази онлайн активност, коментират от "Сън".

Последният хит е френската фигуристка Габриела Пападакис, чиято рокля се откопча по време на състезанието при танцовите двойки. Гърдата на световната шампионка се видя, а снимката обиколи света. Голяма част от спортистите явно имат желание да се насладят на гледката на живо.

"Преживях истински кошмар. Роклята ми се откопча, беше много тежко. Такова нещо ми се случва за първи път. Постарах се да остана концентирана и исках да завърша програмата без други инциденти. Моят най-страшен кошмар се случи на олимпийските игри. Почувствах всичко това и се молих, но само това можех да направя", заяви Пападакис.

Голям е интересът и към екоактивистката Ашли Фруно, която преди откриването остана почти гола на студа с надпис: "Шампионите не носят кожа."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама