Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6727220 www.bgdnes.bg

"Манчестър Юнайтед" преследва Кроос

Халфът на "Реал" (Мадрид) Тони Кроос е трансферна цел номер 1 за "Манчестър Юнайтед". Мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо лично настоява да привлече опитния играч на "Олд Трафорд". Специалния имаше апетити към Артуро Видал от "Байерн" (Мюнхен), но очевидно няма да успее да се сдобие с подписа на чилиеца.

"Юнайтед" има голяма нужда от нови играчи в центъра на халфовата линия, след като ветеранът Майкъл Карик обяви, че спира с футбола. Маруан Фелайни пък е с договор до края на сезона. Белгиецът все още не е дал отговор на клуба относно предложението за нов контракт.

Реклама

Според Моуриньо германският национал ще е отлично допълнение към Пол Погба и Неманя Матич в центъра на полузащитата. "Индипендънт" твърди, че от "Юнайтед" са сигурни в трансфера.

Все още не е ясно дали Пол Погба ще може да вземе участие в сблъсъка срещу "Севиля" от Шампионската лига тази вечер. Френският национал пропусна осминафиналния мач за Купата на Англия, в който бе победен "Хъдърсфийлд" с 2:0. "Нямам представа колко дълго време той ще отсъства от игра. Не ме и интересува", коментира Моуриньо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама