Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6727245 www.bgdnes.bg

Вожняцки се жени през есента

Сгодената тенис звезда взема баскетболиста Дейвид Ли

Лидерката в световната тенис ранглиста Каролина Вожняцки най-вероятно ще вдигна сватба през есента. До това заключение стигнаха нейни фенове, които от години познават любовния живот на красивата датчанка. Блондинката спечели най-големия трофей само преди месец, след като триумфира на Откритото първенство на Австралия. Успехът съвпадна с разгара на нейната връзка. Сред гостите в ложата й на кортовете в Мелбърн беше годеникът й - бившият баскетболист Дейвид Ли. Двамата се снимаха и в съблекалнята с купата.

34-годишният американец предложи годеж на Вожняцки през ноември миналата година по време на романтична почивка в Бора Бора. Баскетболистът избрал суперлуксозен пръстен с диамант от 8,88 карата. Самият той прекрати своята кариера в края на 2017-а и сега може да следва навсякъде по света Вожняцки. Ли е печелил титлата на НБА с тима на "Голдън Стейт" и има 13 сезона в лигата.

Реклама

Бъдещите планове на двойката започнаха постепенно да излизат наяве. Те бяха забелязани в компания на брокер на недвижими имоти да избират дом в Ню Йорк. Двойката беше заедно и по време на сватбата на Серина Уилямс, която е най-добрата приятелка на Каро. Очаква се именно тя да бъде кума на младоженците.

Ли и Вожняцки са заедно около година и половина. Тяхната връзка беше крита в тайна, преди тенисистката да беше забелязана на предсезонен лагер на "Сан Антонио", където по това време играеше нейният любим. По-късно тя публично благодари на Дейвид за изпратени цветя по повод Свети Валентин. Нейният брат Патрик официално потвърди пред датските медии за връзката.

Вожняцки вече имаше един неуспешен годеж с голф звездата Рори Макилрой, който скъса с красавицата след телефонен разговор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама