Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6727613 www.bgdnes.bg

Хекимян съкрушен, гаджето го остави

Колежката на водещия Василена Гръбчева му би шута

Антон Хекимян е съкрушен!

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви е зарязан от приятелката си, чаровната Василена Гръбчева, която му е колежка. Двамата се разделят преди известно време, но дълго крият за това от медиите. В крайна сметка Гръбчева призна, че двамата поемат по различни пътища и е по-добре да прекратят връзката си.

"Името Антон Хекимян вече не стои до моето. В бъдеще ще видим какво ще се случи. Когато обичаш един човек, е трудно да затвориш страницата", разкри Василена Гръбчева, която е репортерка в "Нова".

Реклама

Красивата журналистка желае да продължи да поддържа приятелски отношения с бившия си. Наскоро Василена грабна приза "Мис ТВ чар" и е сред най-красивите репортерки в "Нова“.

"Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин. Антон винаги ще бъде близък до мен човек, както и аз за него. Преминаването от любов към приятелство е едно добро начало", надява се Гръбчева.

Една от версиите за раздяла на Хекимян с половинката му е, че той е работохолик и няма време за личен живот. Антон всяка сутрин става в 4 часа и прекарва почти целия ден в телевизията. Вечер, когато се прибере, е изморен и веднага си ляга.

Водещият и Гръбчева са заедно повече от четири години. Василена все се надяваше, че Антон ще й предложи брак и двамата ще създадат семейство. Миналата година Хекимян призна, че е готов за сватба с приятелката си и иска три деца от нея, но така и не се накани и да й предложи. Двамата живееха заедно под един покрив, но любовният романс между тях приключи.

В раздялата на най-известната журналистическата двойка не стои трети човек, категорична е Василена.

"Нямам човек до себе си. С един мъж може да ме раздели това да се опита да ми ограничи свободата. За мен моето лично пространство и личния ми свят са много важни и той трябва да ги уважава", добави носителката на короната "Мис Чар", която разкри, че харесва умни и интелигентни мъже.

Реклама
Реклама
Реклама