Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6727664 www.bgdnes.bg

Таткото на Чочо работи за бебе

Диана купува овулационни тестове, Ицко Финци го окуражава

"И аз по примера на Ицко Финци работя за бебе, защо не?"

Така полу на шега, полу наистина Иван Попйорданов сподели пред приятели мечтата си за развитие на отношенията му с по-младата от него Диана Андреева.

Тези дни красивата половинка на Иван Попйорданов бе забелязана да купува овулационни тестове от аптека. Двамата постоянно пускат снимки от планината, на която отдават всяка свободна минута.

Реклама

"Живея си на планината. Постоянно сме в движение, покоряваме върхове с Диана", хвали се щастливият бай Иван.

"Заслужаваш я, Иване, да сте щастливи дълги години", "Толкова изстрада, че накрая и на теб Господ се усмихна", и т.н. и т.н. споделяха с бившия шеф на БНТ познатите и приятелите му, потупвайки го по гърба.

Бащата на покойния Чочо Попйорданов - Иван Попйорданов, е влюбен и вече повече от година е с по-младата с 33 години девойка, която е финансов експерт, една от 100-те най-влиятелни жени в България.

"Да, това е моята жена до мен, казва се Диана. Щастлив съм." Така бащата на Чочо потвърди присъствието в живота си на красивата Диана, а "България Днес" първи писа за това. Според приятелите на Диана двамата се познават от години, като първо работата ги е събрала, а после и общите интереси.

Най-много на Иван Попйорданов се радваше Ицко Финци, който също като Иван се сдоби с млада жена, която го дари с момиченце.

"Такова е нашето поколение, не се даваме. Когато откриеш любовта, няма значение на колко години си", казва Финци.

Реклама

"Не съм предал никой от семейството, животът продължава и аз се опитвам да го живея. Няма ден, в който да не си мисля за сина ми и съм сигурен, че той също щеше да ме подкрепи", категоричен е Попйорданов.

Съвсем скоро семейството на Чочо ще отпразнува поредния рожден ден на осиновената му дъщеря Катя. Очаква се Даниела да покани всички приятели на актьора.

С днешна дата вдовицата на Чочо преживя доброкачествено заболяване, от което успя да се излекува. Осиновената им дъщеря Катя вече пее, рецитира стихове и е наследила таланта на баща си.

"Продължавам да виждам внучето, говорим често и с Даниелка, помагам с каквото мога", споделя Иван с приятелите на Чочо, които днес се събират, за да си спомнят отново за него.

Попйорданов е доволен, че книгата, която написа за сина си - "Писмо до сина ми", вече е с изчерпан тираж, а той не се е отказал да напише и нова за него.

"С книгата исках да върна истинския образ на единствения си син, който в един период от живота му бе зацапан от недобросъвестни хора. Защото Чочо беше много честен и споделяше всичко с всеки. И някои не му простиха това. Тези наглед малки предателства се извършваха спрямо сина ми в дълъг период от време и точно те го убиха. Изпепелиха го. Но ние, които го обичаме, никога няма да го забравим", категоричен е Иван Попйорданов за сина си Петър Попйорданов.

Реклама
Реклама
Реклама