Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6727734 www.bgdnes.bg

Още разкрития за актьора Джефри Ръш: последвал своя колежка в тоалетната на ресторант

Актрисата, обвинила носителя на "Оскар" Джефри Ръш в неуместно поведение спрямо нея на театралната сцена в Сидни, по-късно го наругала, когато той я последвал в тоалетната по време на парти след представление, разкриват съдебни документи в Австралия, цитирани от Асошиейтед прес.

Ръш заведе дело за клевета срещу австралийския в. "Дейли телеграф" заради публикувана информация за неуместното му поведение към актрисата. Тя му партнирала в постановката "Крал Лир" на Театралната компания в Сидни през 2015 г. Ерин Джийн Норвил била в образа на Корделия, докато 66-годишният актьор изпълнявал титулната роля. В документите се казва, че Ръш докосвал Норвил по начин, който я накарал да се почувства неудобно в 5 отделни случая през финалната седмица на постановката. Адвокатът на Ръш заяви, че обвиненията са неясни. Вестникът обаче ще се опита да докаже, че Ръш имал толкова скандално поведение, че компанията решила повече да не работи с него. Според съдебните документи Норвил била разстроена и казала на Ръш да престане след първото му докосване на сцената, което не било предвидено по сценарий, нито било нужно за представлението. Актьорът е обвинен също, че я последвал в тоалетната за жени в ресторант по време на честване с актьорския състав след финалното представление. Ръш останал пред тоалетната, докато актрисата не му казала да си отиде, предаде БТА.

Междувременно бе оповестено, че съоснователят на бранда "Гес" Пол Марсиано ще се откаже от ежедневните си отговорности, докато не приключи започналото срещу него разследване за сексуални посегателства. В началото на този месец моделът Кейт Ъптън обвини Марсиано, че сграбчил бюста й по време на фотосесия на "Гес" преди близо 8 години. Дизайнерът отхвърли обвиненията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама