Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6730930 www.bgdnes.bg

20 бона за бижу брои Благо

Зарадва Есмер с "Картие" за Свети Валентин

Бившият национал Благой Георгиев най-накрая се кротна и си гледа семейството. Нещо повече, за щастие на жена му Есмер футболистът се изявява като примерен съпруг.

Джизъса прави всичко възможно да глези половинката си с повод и без повод. Този път той използва Свети Валентин, за да се покаже като романтик. Отказалият се от футбола Георгиев дари съпругата си със скъпо бижу. То е от световноизвестната марка "Картие" - една от най-реномираните и скъпи.

Реклама

Според близки до двойката Благо е окачил на врата на жена си колие от бяло злато от серията "Любов". То е едно от най-скъпите в поредицата. Причината е, че е изработено от 18-каратово бяло злато и в него са вградени 54 брилянтно нарязани диаманта на обща стойност 0,34 карата. На онлайн магазина на марката цената му е 8000 евро - около 16 000 лв. И то без данъка върху продажбата в различните държави. С него цената може да достигне до 20 000 лв.

Есмер побърза да се похвали с подаръка, макар че показа само опаковката и букета рози, който бе като допълнение.

"Моят съпруг е единствен", написа тя като коментар.

С жеста си Благо успя да впечатли дори тъщата си - Марина.

"Колко е приятно такова внимание!", похвали тя зетя.

Въпреки че спря с футбола, Георгиев и съпругата избраха да продължат да живеят в Русия. Бившият халф откри футболна школа за деца от 3 до 7 години в Оренбург. Той я кръсти "Чемпионка".

"Гледам си семейството и вече водя по-спокоен начин на живот, без излизания и такива неща. Ходим постоянно в българската църква. Без вяра няма да има семейство, няма да има нищо! Вярата за мен е номер 1 и винаги ще остане така", обяви Джизъса, който допреди година не спираше със заведенията и мацките, дори и след като се ожени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама