Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6731216 www.bgdnes.bg

Преслава легна болна

Вирус изпи силите на певицата

Отмени всички участия до края на месеца

Тежък вирус повали певицата Преслава. Изпълнителката на "Водка с утеха" прекарва на легло заболяването.

"Най-вероятно се касае за настинка или грип, надяваме се скоро да се възстанови. В началото на март трябва да поднови своите участия", потвърдиха за "България Днес" от музикалната компания "Пайнер".

Реклама

Управителите на клубове и дискотеки, в които предстоеше да пее Преслава през тази седмица, побързаха да предупредят своите клиенти, че срещата й с феновете се отменя.

"След драстичната загуба на килограми Петя е много слаба. Нормално е имунната й система да се срине. Да вземе да яде това момиче, че замяза на тапициран скелет", валят коментари и размишления в социалните мрежи.

Преди няколко месеца в нощна София се появи упорит слух, че любимата на милиони българи пайнерка чака първа рожба от своя приятел Павел. Според клюкари и интриганти Преслава в действителност има сериозен мерак да дари с още един наследник гаджето си, тъй като мускулестият мъжага има солидни финансови възможности. Павката, както го наричат в родния му край в Северозападна България, се занимава със земеделие и печели повече от добре. Бившият на певицата - Георги Станоев - Малката Бирма, също разполага с мощни финансови инжекции, не пропускат да припомнят наблюдатели. Преслава обаче скъса с него заради системни скандали и незрялото му отношение към живота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама