Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6731481 www.bgdnes.bg

Халби, дюля и Барби в задника

Халби, дезодоранти, краставици, лампи от стари телевизори и дори кукли. Това са част от най-нестандартните предмети, които български лекари са откривали в анусите на пациенти.

Последният случай е преди няколко дни, когато тиквичка беше извадена от задните части на врачански полицай. Мъжът със сексуална травма пристигнал в болницата в Монтана и разказал, че с приятелката му прекалили с палуването в леглото. Зеленчукът влязъл, но така и не излязъл. Наложило се медиците по оперативен път да отстранят тиквичката, а пациентът си тръгнал почервенял от срам, разказват свидетели на случката.

Реклама

"България Днес" се разрови и откри още любопитни истории, свързани с извратени сексуални изпълнения.

Преди 4 години цял флакон от дезодорант е бил изваден от аналното отверстие на 17-годишно момче. Необичайната интервенция се е състояла в болницата в Русе.

Младежът позвънил посред нощ на Бърза помощ и съобщил, че има заклещен предмет в тялото си. На място пристигнал екип, който с линейка го откарал в лечебното заведение. Там младото момче обяснило, че е палувало с приятелката си, която имала нетрадиционни интереси. Казала му, че ако я обича, ще си пъхне дезодоранта в дупето. Идеята никак не се харесала на младежа, но въпреки това той изпълнил желанието на гаджето си, но за зла беда флаконът се заклещил. Дежурният лекар мигновено назначил да бъде направен рентген, след който било установено, че в ануса на 17-годишния палавник има около 20-сантиметров предмет, който бил изваден впоследствие.

Медиците коментирали, че положението можело да бъде много по-зле, ако флаконът бил с капачка. В такъв случай трябвало да го режат, за да извадят чуждите обекти в тялото му.

Това не е първа подобна случка в дунавския град. Няколко месеца по-рано от жена бил изваден вибратор, който отново заседнал в тялото й.

Реклама

В страната през последните години има немалко аналогични истории. През 2011 година търновски хирурзи извадиха флакон с пяна за бръснене от ректума на 35-годишен мъж. Пациентът, който е баща на 2 деца, обяснил, че изпуснал пяната, докато се бръснел в банята. Навел се да вземе флакона, но се подхлъзнал и се нанизал на него.

В "Пирогов" дори са вадили заседнала дюля, а сред нестандартните предмети са още дървени чукчета, шишета и халба от бира.

Най-шокиращите случки обаче са с плевенчанин с кукла Барби и пловдивчанин с две краставици.

През 2012 г. жена чула съпруга си да крещи от болка в спалнята им. Изтичала към брачното ложе и попаднала на страховита гледка - съпругът лежал гол по корем, а от дупето му стърчели чифт кукленски крака, обути в розови токчета. Със задружни усилия двамата се опитали да извадят Барбито, но играчката разранила дебелото черво на мъжа и се наложило да отидат в болница в Плевен. Дежурният хирург извадил от ануса на 38-годишния си пациент руса кукла Барби, която била облечена в розова бална рокля. И той си тръгнал от лечебното заведение с наведена от срам глава.

Другият шокиращ случай е отпреди десетилетие. 49-годишен мъж пристига в болница в Пловдив да му извадят от ануса не една, а цели две краставици. На въпроса защо го е направил, отговорил: "Исках да си масажирам простатата". Поставена е упойка, аналният сфинктер е разширен със специален инструмент, колкото да влязат 8 пръста, и зеленчуците били премахнати.

Едната краставица е била дълга 25 сантиметра, с ширина 5 сантиметра. Втората пациентът се опитал да я извади, "защото имала крива част". Мъжът е бил семеен, дошъл за помощ заедно със съпругата си.

Докторите от клиниката по проктология си спомниха, че 2 пъти са вадили от аналното отверстие дървен пенис и един път - пластмасов. Във втория случай се наложила операция с цепене на червото. При изписването пациентът си го поискал. Имало е и още по-изобретателни - чукче от старите бронзови хаванчета. Също и лампа от старите телевизори. "Шишетата от дезодорант вече са банални, макар че за изваждането на някои от тях се е налага отваряне на корема", коментираха лекари.

Медици съветват, ако попаднете в подобна ситуация, веднага да потърсите професионална помощ и да не опитвате сами да вадите зеленчука или предмета, тъй като положението може да се усложни - да се получи чревна непроходимост и болки в корема.

Реклама
Реклама
Реклама