Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6732628 www.bgdnes.bg

Звяр за 200 бона яхна Отварачката

Певицата се окръгли, наля бузи и дупе

Пайнерката сменя баровски коли като носни кърпички

Певицата Мария подкара поредното лъскаво возило, а именно най-новия модел джип "Мерцедес", чийто базов вариант стартира от 200 000 лв. нагоре, видя "България Днес".

Топпапараците на вестника уловиха мургавото миньонче да се развозва с тузарския си автомобил в центъра на София, където тя често се отбива за редица козметични процедури.

Реклама

От направените фотоси впечатление прави, че изпълнителката на "Страдам" видимо е качила няколко килца към доскоро крехкото си телце.

Пайнерката е от артистите, които определено не правят компромиси, що се касае за демонстрация на висок жизнен стандарт. Нещо повече, освен да парадира с големи финансови възможности, Мария е от хората, които често се фукат, че притежават изискани маниери и класно поведение. "България Днес" обаче я хвана да си хвърля неизгасен фас през прозореца директно на улицата, без дори да се замисли. Отварачката, както я наричат заради епична реклама на бира в миналото, открай време е върла пушачка и има лошия навик да пуши дори в ултраскъпите си коли.

"Чудно откъде има пари, че да си позволява подобни стоки, отдавна не е сред най-хитовите изпълнители в музикалната компания. Едва ли са спестявания от хонорари след участия", бързат да я оплюват завистници, които се пръскат от яд.

Факт е, че най-скъпи модели бегачки старозагорката кара преди, по време и след брака си с младия милионер Християн Гущеров. Кой е купил новия джип, се питат трескаво злобари и интриганти в столицата. Тя обаче упорито мълчи има ли в момента човек до себе си.

"Посветила съм се на детето, всичко останало е на заден план", неотдавна контрира певицата на въпрос има ли нова любов в живота й.

Мария е карала лимузина S клас на "Мерцедес", мощен "Рейндж Ровър" джип, мина и през мечтата на мнозина ценители - "Майбах", яхвала е и друг супер скъп бял „Бенц“, отново последен модел. Най-вероятно настоящият джип също няма да е последната й гъзарска придобивка, имайки предвид отявления й афинитет към бързите коли.

Реклама
Реклама
Реклама