Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6735178 www.bgdnes.bg

Роси Иванова проби в Дубай! Сдобри се с Жени Калканджиева

Красавицата, която от години е най-желаният модел за дефилета в България най-накрая се престрашила да се пробва в чуждестранния шоубизнес. От години в светските среди се шушука, че многобройните проблеми в личния живот на Роси, за които се пишеше през годините са оказали влияние на самочувствието й и завистливи колежки се възползвали да препречат пътя й към големите пазари.

От скоро, обаче Роси се амбицирала и вече наела добър PR, който да помогне името й да се прочуе и в чужбина. Иванова вече качи снимки от някои от своите посещение в Дубай и други страни в и извън Европа.

Реклама

В модните среди, обаче близки до нея коментират: "След като е най-красивата българка и преспокойно може да достигне нивото на Адриана Лима, защо бяга от скандалните медийни изяви с известни мъже, които помогнаха на Николета, Златките, Ася и други жени да се прочуят и извън България? Тук без жълто не става, ако не е активна в медиите също, но тя не го осъзнава."

Може би именно този факт накарал Роси да направи най-накрая свой профил в Инстаграм, където вече добива хиляди фенове от различни страни,пише HotArena.
Преди време се говореше за скандал между Иванова и Жени Калканджиева за това коя е най-красивата миска, но това бе категорично отречено от Росица, която публикува снимки от рождения ден на Калканджиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама