Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6750666 www.bgdnes.bg

Кримки се колят насред Кючук Париж

Дребен крадец от Чепеларе мушка отявлен хулиган

Кримки заформиха кървав екшън в пловдивския квартал Кючук Париж в неделя. Около 21 часа бандюгите се срещат на улица „Пере Тошев“ и вдигат шумен скандал. Очевидци твърдят, че са били друсани или пияни. Двамата започват да се боричкат, след което разпрата прераства в касапско клане.
По-младият 24-годишен бияч вади дълъг нож от якето си и го забива в корема на опонента си. Мушка го два пъти, след което оставя 57-годишния си враг в локва кръв и драсва да бяга.
Сигнал за боя подават стъписаните живеещи от близкия блок, които не смеят да слязат на улицата. Пристига полиция и установява, че двамата касапи са криминално проявени и познати на местните служители на реда.
Раненият е откаран в болница. Той ще остане под наблюдение. По данни на медиците няма опасност за живота му. Криминално проявен е за хулигански прояви.
По-младият, който е арестуван, е от Чепеларе. Познат е на органите на реда за редица кражби и грабежи, както и за шофиране в нетрезво състояние. След скандала е издирен и отведен за едно денонощие в районното управление, след което е разпитан и пуснат.
Започнало е разследването, като ченгетата все още не знаят причината за скандала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама