Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6755495 www.bgdnes.bg

Гъмзата бройка гаджета

Скъса синджира, държи се като ерген 

Гъмзата не спря да бройка гаджета навръх празника на жената - 8 март. Тогава музикантът имаше участие в популярна столична дискотека, видя „България Днес“. Тълпи от фенки налитаха на рояци на Гъмзата, а той с радост позираше и флиртуваше с всички.

Макар да е женен от 11 години и да има две деца, Йордан Йончев, както е името на Гъмзата, се държеше като ерген. Гушкаше се с момичетата, раздаваше и получаваше целувки, а по-палавите студентки директно му пускаха ръце в стремеж да си пробват късмета. Гъмзата им отвръщаше, като им показваше големия си тромпет, който доставяше истински радост на почерпените девойки.

Реклама

През последните години Йончев се радва на солиден брой участия и все по-често отсъства от дома си. В един момент това сериозно писна на майката на децата му Юлиана, която реши да ходи по нощните заведения заедно с него, за да може зорко да следи какви ги върши възлюбеният й. Скоро след това Юлиана се отказа от детективската си роля, тъй като не можеше да смогва на нощния живот. И след като остана сам, Гъмзата отново се отдаде на фриволни изпълнения и все по-сериозни задявки с купонясващи момичета.

На участието си на 8 март буквално не можеше да си поеме дъх от внимание. За да се справи по-лесно с женското внимание, той периодично отпиваше от чаша с уиски. Хем настроението му се покачваше, хем се включваше в купона на дамите. В един момент той се присъедини към масата на голяма женска компания. Дамите го накараха да седне при тях и дълго време не искаха да го пуснат.

След силната вечер Гъмзата си тръгна видимо доволен, но не е ясно как майката на децата му ще приема поредната му доза свалячески изпълнения. И едва ли ще е щастлива, че докато тя си стои вкъщи и гледа наследниците му, той си развява тромпета по чалготеките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама