Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6760984 www.bgdnes.bg

Крисия изчезна

От 2 години няма публични изяви 

Крисия изчезна от музикалната сцена!

Детето, което разплаква млади и стари с ангелския си глас, няма никакви участия и професионални изяви, отчитат наблюдателни нейни почитатели.

От около две години малката изпълнителката е запратена в миманса и трудно може да бъде видяна да се изявява на публично място. В началото на кариерата си Крисия имаше постоянни участия, а поканите към нея не спираха да валят. Младата певица едва смогваше да кръстосва страната, за да изпълни всички ангажименти.

Реклама

А сега?

В момента певицата стои в родния си Разград, ходи на училище и е далеч от светлината на прожекторите.

Тревожното е, че Крисия изчезна и от телевизионния екран. Тя имаше рубрика "Запознай се с малките" в "Шоуто на Слави", но тихомълком беше спряна, без да бъдат дадени каквито и да било обяснения. Появата на ученичката на малкия екран беше гаранция за висок рейтинг и затова е изненадващо, че изявите й бяха прекратени.

Отстраняването й от предаването съвпадна с периода на липса на участия. Появиха се коментари, че има хора, които са искали да ангажират Крисия за различни събития, но така и не са успели да я договорят с продуцентите й. Самата певица стои далеч от организирането на участия и единствено приема телефонни обаждания, когато има нещо уредено. Тя получава указания за дата, час и място, но работна задача не е имала месеци наред.

Заради липсата на професионални изяви Крисия се чувствала тъжна, тъй като искала да пее пред хора и постоянна да има изяви. Тя усещала, че има енергията да прави концерти, но предложенията така и не идвали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама