Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6764729 www.bgdnes.bg

Оперираха Сузанита по спешност

Възпален апандисит прати наследничката на Орхан Мурад в болница

Истинската сензация в поп музиката за изминалата година Сузанита бе оперирана по спешност в частна клиника в Пловдив, научи ексклузивно „България Днес“ от притеснените й родители.

„Сузи се оказа с възпален апандисит и два дни се превиваше от болки, но нищо не бе в състояние да я накара да иде на лекар. Тя мислеше, че просто я боли коремът, но се оказа доста по-сериозно. Накрая, когато вече я болеше нетърпимо, я качихме в колата и я закарахме в клиниката“, разказа майка й Шенай.

Реклама

Там девойката била поета от екипа на д-р Младенов и откарана веднага в операционната, където проблемът бил отстранен професионално.

"Беше в клиниката пет-шест дни", сподели Шани. "Изписаха я, защото тя настояваше, а лекарите прецениха, че операцията зараства перфектно, шевовете са чисти, затова я пуснаха, макар и все още на антибиотици. А тя, милата, се тръшкаше да излезе по-скоро от болницата, за да ходи на участия и да е коректна! Разбира се, абсолютно й е забранено да танцува и да скача, но Сузи ще може да пее на сцена. Явно и младостта й помага, защото се възстановява много бързо и кипи от енергия", заяви още тя.

По нейните думи Сузанита се зарекла да не пропуска нито един свой ангажимент, за да не разочарова феновете си. Затова още утре е на участие, като обеща на докторите и родителите си този път да спести яките танци заради несвалените още конци.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама