Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6766113 www.bgdnes.bg

Плеймейтка отряза Джизъса

 Футболистът вършее из кръчмите, сваля Деси Фотосесията

 

Футболистът Благой Георгиев изобщо не си губи времето. След като обяви, че се развежда с Есмер, и се върна на българска земя, плейбоят всяка вечер вършее по известни кръчми, за да сваля родните хубавици и да се забавлява, научи "България Днес".
Една от първите му "жертви" в свалката се оказа актуалната плеймейтка Деси Димитрова, известна с прякора си Деси Фотосесията.


"Джизъса ме видя в чалготека в Студентски град и веднага се залепи за сепарето ми. И понеже не му обърнах никакво внимание, взе да плаща на диджея да ме поздравява. Заваляха парче след парче за мен", разказа Деси.
Това не смутило хубавицата, но я раздразнило, защото смята, че всичко твърде натрапчиво е прекалено, сподели самата тя.


Макар да не му вързала в чалготеката, Благо не се примирил със студеното безразличие на сексапилната красавица. Той продължил да й досажда и в социалните мрежи, където нонстоп лайквал нейни снимки и статуси.
Брюнетката отсича, че и той, и негови бивши колеги непрекъснато тичат след популярни мацки, което никак не й допада, още повече че самата тя има връзка, а и Джизъса е твърде далеч от нейния идеал за мъж. "Не мога да се занимавам с такива!", попари надеждите на Джизъса за свалка плеймейтката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама