Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6767862 www.bgdnes.bg

Синът на Бинев свали „патето“ Радуканова

Таекуондистът Калоян залюбва гимнастичаката медалистка Мадлен

Гимнастичката Мадлен Радуканова и таекуондистът Калоян Бинев са най-новата звездна спортна двойка. Техният флирт тече от няколко месеца, но едва през тази седмица красавицата официално се похвали в инстаграм. Тя пусна колаж от шест снимки, на които изглежда невероятно щастлива в прегръдките на Калоян.

"6 месеца щастие", написа под фотосите грацията. Сред коментарите, изпъстрени със сърчица и пожелания за още много по толкова, личи и коментар на сестрата на Калоян - Елена. Тя е съотборничка на Мадлен Радуканова в националния ансамбъл по художествена гимнастика.

Реклама

"Патета, бъдете щастливи", радва се Елена Бинева, която е запознала двамата влюбени.

Мадлен ще навърши пълнолетие през май. Тя винаги е била считана за изключителен талант. Щерката на футболния треньор Милен Радуканов беше част от индивидуалния национален отбор, но реши да се включи в селекцията за ансамбъла през лятото на 2016-а. Красавицата е избрана от новата треньорка на представителния тим Весела Димитрова заедно със сестрата на Калоян - Елена.

Чаровната софиянка се занимава с художествена гимнастика от 5-годишна възраст и има куп медали от големи първенства.

Спортната кариера на Калоян също е на много високо ниво. 19-годишният таекуондист, който е син на бившия народен представител и евродепутат Слави Бинев, впечатлява със своите успехи още от детска възраст. Той участва на световното първенство през миналата година, но контузи своето коляно. Наскоро Калоян се би на силен турнир в Япония, където остана трети.

Двамата нямат много свободно време, защото са затрупани от състезания и тренировки. Годината ще бъде изключително тежка за Мадлен. В края на месеца тя ще участва на Световната купа в София, а апогеят на сезона ще бъде шампионатът на планетата през септември, който отново ще бъде в София.

Гимнастичките и атлетите от бойните спортове имат специална любовна химия. В предишния ансамбъл на България Михаела Маевска се омъжи за самбиста Борис Величков. Катрин Велкова сключи брак с неговия колега Марко Косев.

Реклама
Реклама
Реклама