Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6768527 www.bgdnes.bg

Погба си търси отбор

Пол Погба е изваден на сергията. Неговият личен агент Мино Райола вече търси евентуални купувачи за звездата на "Манчестър Юнайтед". Това пише английското издание Mirror.

Френският национал влезе в конфликт с мениджъра на тима Жозе Моуриньо. Оттогава Погба се представя повече от неубедително и вече си навлече гнева на феновете. Той сам е поискал да смени клуба през лятото. Погба дойде на "Олд Трафорд" от "Ювентус" срещу рекордната сума от 105 милиона евро, но не оправда очакванията към него.

Реклама

Критики към французина отправи и неговият сънародник Еманюел Пти.

"На Пол бих му дал един съвет - да промени малко поведението си. Той трябва да сложи край на дуела с Моуриньо, защото "Манчестър Юнайтед" като клуб е много повече от тях двамата, взети заедно", отсече бившият национал на Франция.

Междувременно "Манчестър Юнайтед" планира да предложи нов договор на Джеси Лингард, твърди Manchester Evening News. Англичанинът прави много силно впечатление с изявите си за отбора от началото на сезона. Той има на сметката си 13 гола. В момента 25-годишният футболист взима 75 хиляди паунда седмично.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама