Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6769599 www.bgdnes.bg

Цецо Тотото се раздели с жена си

Хубавата Елена се изнесе с детето

„Не искам вече да ме свързват с нея“, категоричен е актьорът, „Да, разделени сме!“, призна и бившата изгора

Зам.-шефът на Народния театър "Иван Вазов" Цветан Николов, известен като Цецо Тотото, се раздели с половинката си - актрисата Елена Боева, научи "България Днес" от самия него.

Реклама

"Не искам вече да ме свързват с нея! Каквото било - било. Просто не си подхождаме и явно на нея й липсва свободата. Аз пък съм отговорен човек", обясни Цецо.

От няколко месеца отношенията на влюбената двойка търпят провал. След един от скандалите Елена се мести при родителите си заедно с 6-месечната им дъщеря. Това е периодът, в който Цецо е по-нещастен от всякога.

"Много ми е трудно без детето. Искам да го виждам всеки ден, да изкарваме дните си с него", огорчен и тъжен от действията на любимата си е Цецо.

"Да, разделени сме и не смятам да коментирам повече", отсече от своя страна и хубавата Елена.

Цецо и Елена се запознават на снимачната площадка на филма "Сексакадемия: мъже". "Той ми каза в 8 часа сутринта, че ще бъда негова. Не го приех на сериозно, но фактите са си факти", сподели тогава Елена, показвайки наедрелия си корем. След това двамата преживяват розов период. Раждането на детето им променя живота и на двамата. Според близки до Николов той смятал да предложи брак на половинката си, но действието и да го напусне с детето осуетило тези негови планове.

Реклама

Цецо е зам.-директор на Народния театър и водещ на предаването "Втори тото шанс" по БНТ с Уляна Чан. Работното му време е запълнено от сутрин до мрак предвид натоварената програма на директора Мариус Донкин.

"Не смятам, че младостта е порок, и с моите 32 години мога да дам много на институцията, в която работя. Имам добър опит в администрацията. Бил съм временно изпълняващ длъжността директор на Разградския театър, после заедно с Бойко Илиев и Сашо Урумов открихме Нов театър в НДК, там бях финансов мениджър. Ръководител отдел "Продажби" съм бил и към Ловешкия театър. Сигурно затова г-н Донкин се е спрял на мен, но времето ще покаже дали съм най-подходящият му избор или не", каза в първото си интервю пред вестника Цецо.

Кариерата и липсата на време за Елена и детето вероятно са изиграли роля младата майка да си тръгне от семейното гнездо. Самата Елена, преди да стане майка, също развива главоломна кариера. Била е бивша секретарка на шефа на БФС Борислав Михайлов и бивша футболна съпруга. Тя бе женена за футболиста от ЦСКА Йордан Тодоров - Данчо Тъча. След развода им красавицата се сгоди с индийската суперзвезда Кушал Танон. Двамата дори участват в азиатския вариант на "Денсинг старс" като танцуващи партньори.

"Аз не съм само красива жена. Много исках да уча актьорско майсторство и това ми се случи в САЩ. Там ме отведе любовта към киното. Мога да кажа, че се запознах с много хора и имам приятели от цял свят", похвали се хубавата Елена малко преди да се върне завинаги в България.

Двамата в момента се опитват да "разделят" време с детето, като за това се консултират с адвокати.

И Цецо, и Елена са категорични, че ще се опитат да се разделят цивилизовано, най-вече заради бъдещето на дъщеря си.

Бъзикня с Мис Тигрова

"Иcкaм дa кaжa нeщo нa Цeцo - дoкaтo имaш вpъзкa c мeн, щe пишa зa тeб! Aкo щe мe кpиeш, знaчи нямa дa cи c мeн!" - eй c тoвa paзкpитиe избуxнa в coциaлнaтa мpeжa Мис Тигрова - Мая Салмова. He oтнe мнoгo вpeмe и "любимият й" Цецо oтвъpнa нa пocлaниeтo с пост във фейсбук:

"Oмpъзнa ми дa кpия Tигpoвaтa миc, тaкъв cъм aз, oбичaм бeз кaпpиз. Бъди дo мeнe ти в дoбpo и в бeди, иcкaм твoитe мycaки. Heкa бъдeм c тeб зaвчac и вcички дa зaвиждaт тe нa нac!", нaпиca Цeцo Toтoтo.

Maлцинa бяxa тeзи, кoитo нe paзбpaxa, чe aктьopът cи пpaви тoтaлeн бъзик c Tигpoвaтa.

Реклама
Реклама
Реклама