Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6773939 www.bgdnes.bg

Квитко има шкембе в задника

Папараци излавят Анастасия без фотошоп

Руската Ким Кардашиян си инжектира мазнините от корема в бузите на дупето

Корем като на изсъхнала бабичка вади руската инстаграм кралица Анастасия Квитко.

Опулени и ужасени осъмват феновете на руската Ким Кардашиян, след като любимката им с апетитно закръглено тяло е изловена от папараци да пъчи безформеното си шкембе.

Само с няколко кадъра цомбестата мацка е приземена от ангелския пиедестал до нивото на проста дебеланка. Секси снимките, на които се виждат перфектните бедра с идеално гладка кожа и нито грам целулит, се оказват разочароваща лъжа за много от почитателите й. Плашещият корем е следствие от липосукциите, на които 23-годишната старлетка се подлага многократно. За разлика от другите жени, които искат да се отърват от сланинките в дупето и бедрата, тя изсмуква мазнините около корема си и ги инжектира именно в задника и баджаците. Това я прави като пясъчен часовник с гигантски балони отпред и отзад.

Реклама

Отчаяната за слава Анастасия се вманиачава по оформянето на безумно тяло, след като я отрязват от манекенската кариера заради ниския й ръст – 165 см. Преди няколко месеца започва да модифицира тялото си, докато заприличва на киборг. Стратегията й се оказва печеливша, защото бомбастичните й цици и задник бързо привличат вниманието на стотици фенове.

Дори след провала с папараците измамно ретушираните снимки на Анастасия продължават да й печелят нови фенове, които въздишат по гигантските й цомби.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама