Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6776098 www.bgdnes.bg

Бабата на Азис загуби дарбата си

Спря да приема посетители

Известната пророчица и баба на Азис - Станка, спря да пророкува, научи "България Днес".
"Още се възстановява от грипа, който я застигна преди месец. Вече е на възраст и всичко й е трудно. Почти не гледа на карти и не пророкува", разкри пред вестника Троян Илиев, син на Станка и баща на костинбродския славей.
В началото на годината внукът Азис реши да разпространи координати на възрастната си родителка, след като масовата истерия по нея взе връх и много хора решиха да се наредят на опашка, за да получат сведения за бъдещето си. Тогава пред вестника Троян разкри, че донякъде и големият интерес около нея е причина тя да се разболее.
"Телефоните не спират да звънят, не смогвам да вдигна", разкрива бащата на певеца, който отклонява молбите на много от желаещите да посетят пророчицата.
В Костинброд 82-годишната Станка е известна повече с пророкуванията си, отколкото с внук си Азис.
Станка открива дарбата си едва 13-годишна и оттогава не спира да гледа на карти таро. За отглеждането на Азис баба Станка е категорична, че той бил доста палаво дете, заради което отнасял по някой шамар, ала въпреки това си остава най-обичаният й внук.
В активните си дни през къщата на костинбродската пророцича минаваха по 30-40 човека, категорични са съседи. Цената за гледане не е фиксирана и всеки може да остави колкото пожелае. Зли езици са категорични, че от срам никой не оставя под 10-20 лв., но много нейни почитатели не се свенят над джоба си и оставят на Станка по 50 и 100 лв. Бабата на Азис не пилее пари, а ги къта за черни дни. Местни заявяват, че Станка е прибрала много пари, с които да изживее спокойно старините си. Други се шегуват, че тя е дори по-богата от Азис.

Предсказва успеха на внука си

Лично за внука си ба Станка безпогрешно разкодира бъдещето му.
"Добро му е бъдещето, ще напредне още повече. Въпреки че много му завиждат. Но тя славата върви ръка за ръка със завистта, това от мен да го знаеш. Той е добър и работлив, така че никой не може да го спре - ще се развива момчето", казва костинбродската ясновидка. Тя успешно познава и резултати от местните избори в Констинброд.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама