Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6776168 www.bgdnes.bg

Крисия се размаза в торта

Малката певица Крисия размаза огромна торта в лицето си!

Палавата си постъпка документира с видео, което публикува в социалните мрежи и събра хиляди шеговити коментари и лайкове.

Без капка притеснение Крисия сграбчи шоколадовото изкушение и със размах го разби като айсберг в корпуса на кораба "Титаник". След това тя отлепи тортата от лицето си, но въпреки това сметана покри очите й, а малката изпълнителката изпадна в звънлив смях.

Реклама

Поводът за нестандартното изпълнение на детето на българската музика е, че успя да събере 50 000 последователи в социалните мрежи. И реши по нестандартен начин да отпразнува кръглото число.

Крисия обяви шоколадовото си празненство на английски език и това отприщи вълна от негодувание към нея.

"Крисия, не мога да разбера защо говориш на английски език, като си българка" и "Разбирам да живееш в Америка или Англия - ОК... Но всички тук говорим български език и ще те разберем перфектно. Макар че живея в Америка, си продължавам да пиша на български език, защото си имаме азбука и трябва да я ценим, както и героите" бяха само част от коментарите, с които потребители атакуваха талантливата изпълнителка. Имаше и мнения, че голяма част от последователите й са българи и е трябвало да покаже уважение. Други атакуваха родителите й, че са я възпитали неправилно и затова не си уважава родината. Крисия по никакъв начин не реагира на нападките и вероятно се е отдала на празненство, вместо да обръща внимание на хейтърите.

След като месеци наред няма никакви публични изяви и концерти, Крисия реши да се изявява в интернет пространството. Тя често заснема видеа, на които изпълнява популярни песни, именно на английски език. Освен това е и много активна в качването на снимки, с които разкрива пред почитателите си моменти от всекидневието си. На фотосите най-често присъстват нейни приятелки, сестрите й, както и майка й.

В социалните мрежи Крисия и направи последното си благородно дело - отряза си косата и я дари на онкоболни, които имат нужда от нея след химиотерапия.

Реклама
Реклама
Реклама