Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6776351 www.bgdnes.bg

Манекенката Цеци Красимирова: Сама съм!

Уморих се да ме смятат за любовница на всеки по-известен

"Сама съм! Не ми се говори по темата има ли или не мъж до мен. Но приемете и че жена като мен не може цял живот да е сама, нали?", категорично и с усмивка сподели красавицата Цеци Красимирова, която напоследък бе спрягана за любовница на няколко популярни бизнесмена.

От известно време на красавицата не й върви с мъжете. Факт е, че всички, в които сериозно се е влюбвала, са женени - покойният Косьо Самоковеца, Малкия Маргин - Николай, Жоро Илиев, Коко Динев и футболистът Георги Иванов-Гонзо.

Реклама

"Големите ми любови се броят на пръстите на едната ръка. Влюбчива личност съм, но много бързо преценявам дали един човек е за мен или не", споделя Цеци. Според нея половината й живот е преминал в обяснения с кого има любовна връзка и с кого не. "Първо се защитавах защо съм била с Косьо. Хората ме гледаха осъдително, бях синоним на евтина жена, която едва ли не разбива семейства.

Всичко това го разбирах. Но никой не помисли как се чувствах. След това преживях този удар на съдбата (убийството на Самоковеца в Амстердам, на което присъства и е ранена - б.а.), след това едва ли не трябваше да вадя доказателства, че с Гонзо сме само приятели. Тази ситуация бе абсурдна. Уморих се от цялото това нещо", огорчена е Цеци Красимирова.

Според манекенката хората имат напълно грешна представа за нея. "Не живея за мнението на другите, но някак станах скандална, без да съм такава. Дори случилото се в Амстердам за мен е лична история, лична драма, а не широко дискутирана медийна тема", категорична е Цеци. Манекенката признава, че заради предполагаемата й афера с Гонзо вече се притеснява да гледа жена му в очите. "Гонзо е човек, на когото държа. Уважавам мнението му и е бил до мен в много трудни моменти, когато никой не е предполагал, че изобщо се познаваме", разкрива брюнетката. Въпреки че вече не дефилира на модния подиум, понякога денят на Цеци преминава в снимки.

"Вече не мога да разбера защо тази професия така се олекоти", тъжна е Красимирова. За последната си връзка с по-младия от нея Любомир Йолов Цеци не иска да говори. Факт е обаче, че явно и с него е разделена. Двамата имаха сериозни планове за бъдещето, но така и не стигнаха до сватба.

В момента 38-годишната моделка се занимава главно с бизнес и се похвали, че е участвала в конференция на търговията с канабис - "Спанабис", която се проведе преди няколко дни в испанския град Корнела.

"Работата и участието ми приключи успешно, доволна съм", сподели Цеци и дори пусна снимка от знаменателното събитие. В Испания от години отглеждането на канабис е вече декриминализирано. Според красавицата страната, в която живее от години, е била лидер в конопената индустрия. "Тя разполага с много талантливи учени и е един от лидерите в изследванията в тази насока", обясни още Красимирова.

Иначе в личния си живот Цеци Красимирова е най-щастлива с 20-годишната си дъщеря - Джудит. "Тя има много мечти - модел е, макар да не иска това да е основната й професия, иска да е и актриса, какво ли не още, но най-важното за мен е да е здрава", каза Цеци. Двете с майка й от години живеят в Барселона. От време на време Джудит пее народни песни, дори се снима във фейсбука си с народна българска носия. "Мама знае всички хора, вече дори ми е учител", хвали се красивото момиче на моделката на приятелите си в Испания.

Реклама
Реклама
Реклама