Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6776672 www.bgdnes.bg

Щерката на Гущеров иска бебе

Двойката кове идилия в Англия

Бившият депутат одобрява кандидат-зетя

Доведената дъщеря на милионера Добромир Гущеров Мартина Руменова и половинката й, футболистът на "Нотингам" Димитър Евтимов, градят идиличен съвместен живот в Англия и се готвят за сватба и бебе.

За близо тригодишната си връзка двойката споделя всеки един миг заедно, като вече имат обща кола и жилище. Нормалният развой на взаимоотношенията им е те да ги сковат с брак и поколение, за което получават безусловната подкрепата и на Добромир Гущеров. В почивките между футболните срещи шармантната Марти и талантливият вратар не пропускат да обикалят света, но и да присъстват на всяка една фамилна сбирка в именията на бившия депутат. Майката на красавицата Диана обожава кандидат-зетя, а съпругът й е възхитен от скромността и уважението му към доведената дъщеря.

Реклама

Въпреки финансовата подплатеност и обезпеченост от родата младата двойка изявила желание да се справя сама, като разчита на доходите, които си докарва на Острова. Заплатата на Митко от "Нотингам Форест" и приходте на Марти са напълно достатъчни за околосветските им воаяжи, луксозно жилище и лъскав джип.

"Сторитата" и снимките, които те публикуват в социалните мрежи, остават сладникавото впечатление за приказна любов или идилична филмова романтика. Екзотични острови, тузарски ресторанти, посещения на дворци, галерии са само част от развлеченията на щастливците. За евентуалната сватба обаче най-вероятно милионерът ще организира нещо невиждано от времето на царските балове, смята близки на семейството.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама